Hoti: Kosovo spremno da deluje nezavisno od Srbije u energetskoj mreži

Ostavite komentar


  1. Ovo je neverovatno! Zapadni „prijatelji“ na delu! Izgleda da je 21vi vek doneo „demokratsku“ novinu da se moze uzeti bez ikakvog osnova ono sto je narod Srbije izgradio teskim odricanjima. Imanja su oduzeta Srbima, Srbi su gradili i sagradili, Srbi su platili i placace kredite, a Siptari koji nikad nista nisu placali niti doprinosili ce da upravljaju Gazivodama! Hvala nasem Predsedniku na pregovorima kojima nas zamajava o pedalj po pedalj rasrodaje! Sram te bilo! Ima Boga i pravda ce biti dostizna!

    1. A hade ti zivis vlado.kolliko ste koristilli Kosova i kolliko ste ubilli Albance imate da pllatite z sve sto ste plackLli na Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.