Hoti: Spreman sam za nastavak dijaloga za uzajamno priznanje Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Kome treba njegovo priznanje? Postepena reintegracija i raseljavanje onih koji nikad nisu bili državljani Jugoslavije – Srbije tj povratak u Albaniju.

    1. Доцкан, Миле! Они су већ расеили и реинтегрисали све оне који никада нису били држављани Косова…

    2. @Mile***Interesantno,ti bi građane Kosova da deportuješ u Albaniju,samo ne znaš kako bi to izveo?Onako kako je probao Milošević pa je dobio NATO intervenciju,srpsku kapitulaciju i Bondstil?Reintegracija stanovništva koje je vojnim putem ostvarilo svoje ciljeve? Mora da se šališ! Kako se nisi setio da tražiš reanimaciju tzv.“rsk“?

      1. @Flash’n’Storm

        Reintegracija okupiranih teritorija kako je to uradila Hrvatska i sta slavi kao nacionalni praznik. Imamo taj primer koji su podrzale i sve zapadne drzave i treba ga slediti. Da je priznavanje paradzrava baziranih na etnickom principu dobra ideja, onda bi bila priznata i RSK kao i Republika Srpska.

      2. @Flash’n’Storm***Cinjenica da koristis nick koji oznacava ratni zlocin etnickog ciscenja Srba iz Hrvatske i to sto ovde histerisis u vezi albanske paradrzave na Kosovu, isto nastale na progonu Srba, sve govori o tebi. Svaka cast i za Danas sto im je ovakav s%^&( kao ti medju top 5 po broju objavljenih komentara.

  2. Mislim da ovoj vladi treba da bude prioritet da, Srbija dobije priznanje od Kosova ne znam kako smo dosada ziveli bez toga

    1. А, плакаћете сутра кад Косово прекине економске односе са Србијом, јел’ да, Пеђа? Један дан бусања у јуначке груди, па затим један дан шмрцкања над „неправдом“, и тако у круг….

      1. Jao tesko nama ako Kosovo prekine ekonomske odnose sa nama ako se ne varam to su i radili zadnje dve godine pa nam i nisu naneli neku stetu. A ostalo si sam rekao jeste nepravda i zato ne treba ih priznamo nikada a cak i da nas diktator to i uradi to Spanija Kina i sve ostale zemlje koje imaju problem sa, separatistima nikada nece. Ali mozda i njima uvedu ekonomske mere to bi bio strasna udar i na njihovu ekonomiju

        1. Ima li bre nekog pametnog siptara na KiM da jednom za vek vekova shvati da je to Srpsko. Najbolje sto siptari mogu da urade je da odu sa Kosova u zemlje EU ili Amerike pa neka im tamo daju pokrajinu. Svi zadovoljni Srbi sto ih nema vise , siptari zato sto su na zapadu i oni sto ih podrzavaju sad su kod njih.Problem resen bez rata.

      2. @Миливоје Радаковић

        Da, propasce Srbija bez trzista „drzave kosova“ koje cini manje od 4% ukupnog izvoza iz centralne Srbije.
        Ali, zato kod tebe nema jedan dan ovako, drugi dan onako, nego konstantno, palanacko, autosovinisticko-kompleksasko trolovanje. Svaka cast.

    2. Srbiji treba EU novcanik i put do tog novcanika Srbija treba tj.mora da ispuni neke vazne uslove jedan od kojih je nirmalixacuja odnosa sa susednim zemljama tj. i sa Kosovom. Prema tome put Srbije do EU ne ide preko Moskve nego samo preko Pristine
      Sve drugo sto se moze reci oko toga su najobicnije srpske prdaljke ..!

      1. Ne nisu upravu za ekonomiju nije nikakva prepreka Kosovo tim pre sto ga nisu priznale ni sve zemlje Eu. I tu nasedas na Vucicevu pricu o Kosovu da nije otvoreno zadnje poglavlje zbog njega a ne zbog sudstva i slobode medija. Sustina je da sutra priznamo Kosovo bili bi na istom mestu gde smo sada jer nismo uradili reforme i promene ni u jednoj oblasti a u nekima smo nazadovali. A prica o Rusiji je smesna i u nju niko ozbiljan ne veruje

      2. E, Feri, Feri… Ferate.
        Kosovo* može u UN samo preko Srbije i tu vam ni Amerika i Nemačka ne mogu pomoći a Rusi i Kinezi i te kako mogu ali pod uslovom da ispunite sve što Srbija zahteva. Vućić je do sada bio skroman (Zubin Potok, Severna Mitrovica, Zvečan i Leposavić, te ZSO +++ za šest opština južno od Ibra kao i Eksterotijalnost SPC i njenih metoha) ali sa preko 60% mandata i praktično bez opozicije kao i preko 50.000 Srba koji su glasali za SNS i Srpskom Listom kojom praktično održava u životu Hotijevu vladu, ne osili i prihvati Grenelov predlog Ženšena (Kosovo * kao srpska provincija sa slobodnim protokom investicija i kapitala) i opet vas vrati u srpski zagrljaj u kome ste uživali bezmalo čitav vek.

      3. @fery

        Tu vasu tvorevinu nisu priznale 5 clanica EU, cak ni vize za EU vam nisu ukinute a ti pricas kako Srbija ima problem sa EU? Hahahahaa. Sta mislis preko koga vodi vas put za EU, UN, medjunarodne organizacije ili da uopste prerastete ovu protektorat fazu?

  3. Hoti,SRbiji nije potrebno nikakvo priznanje od strane njene pokrajine Kosovo..ali nece vam ni dati da uzmete nasu teritoriju, nasu svetu zemlju,nase manastire…sve zasta smo prolili krv,rad..

  4. Da nije smesno bilo bi zalosno.Uzajamno priznanje.Pa kako uzajamno kadje Srbija Drzava priznata i jedna od najstarijih u Evropu..Srbija nikad nece a i nema potrebe da prizna Teroristicku bandu na kosovu.

  5. Nema dijaloga o uzajamnom priznanju Kosova i Srbije. Kosovo i Metohija je okupirani deo Srbije kao sto je i Sudetska oblast bila okupirana uoci II svetskog rata od strane nacisticke Nemacke.Razlike nikakve nema.
    Pitanje je samo vremena i nacina kada ce se i kako ce se okupirani deo Srbije vratiti u njen sasatv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.