Hoti: Zaustaviti pretnje Srbije prema Kosovu

Ostavite komentar


  1. Kako ga samo nije sramota, pa Pristina je ta koja svakodnevno provocira Srbiju, unosi nemir medju Srbe na Kosmetu i udaljava se od dijaloga. Srbija sve vreme reaguje mirno i trezveno na njihove postupke!

      1. Nema te sile u SRB-ji koja bi ugrozavala drzavnost Kosova. Pretnja, su samo znak nrmoci i slabosti, nacin disiplinovanja svog naroda u Srbiji

  2. Da ti pojasnim, vi ste uz pomoć komunista i okupatora očistili Kosovo od 90 % Srba u zadnjih 100 godina.Zato zapamti mi to zovemo oteto Kosovo.Nikad neće biti vaše, jer je oteto.Zato tišina!I moli boga da ne dođe do rata, mani se manipulacija.

    1. Saša:Činjenica je da Priština preduzima sve mere da sve Srbe protera sa KiM, ali to neće uspeti.Srbija će zaštiti Srbe koji žive na KiM.

      1. niko srbe ne tera. tera i politika srbije….. albanci se lepo ponasaju prema srbima. to se moze proveriti dolasko. na kosovo.

    2. E moj Saša,99% srba koji su napustili KiM su debelo naplatili svoj odlazak,jer su svoja imanja,stanove,radnje,prodali za debele pare,sa kojima su pokupovali i izgradili kuće i stanove u unutrašnjosti Srbije,razmeću se bogatstvom,a sa druge strane najveće su narikače za „izgubljenim“ Kosovom.Hteli bi da još jednom naplate,ali malo morgen,stvar se preokrenula.

      1. Da je bilo koja od prethodnih vlasti zaista imala nameru da zaštiti teritoriju i građane Kosova, bavila bi se pitanjima investicija, škola, domova zdravlja, a na kraju i institucija na toj teritoriji. Srbija je oduvek bila licemer kada se radi o KiM. Niko više i ne spominje Metohiju… Zveckanje oružjem je samo zabava za prost i namučen narod.

      2. lepo ste to napisali, istina je sve u vasen komentaru.
        sakisa bravo za komentar

  3. Bezobrazluk na kvadrat! Planiraju da otmu imovinu Trepče, proteraju Srbe, još ih optuže da su sami krivi. Kao da Jevreje optužiš za Aušvic!

    1. Srbin slaze pre sto zine-Balkan to zna. Albanci su tretirani kao poludivlji, glupi i neobrazovani,a ustvari to smo- mi, nasa vlast. Dokaz: vlastidenticno tretira i sameSrbe, kojipokusajuda reaguju na nepravdu, diskriminaciju i nasilje, na pljacku i zlodela! Nije tako, botine ala Sasa, Kalina, Milose?! E degeni…

  4. O kakvoj ovaj pretnji govori.Srbija nikom ne preti pa ni Šiptarima na KiM.

    1. Slovenia , Hrvatska, Bosna, Kosovo, pokusaj drzavinih udara u Makedoniji i Crnoj gori. gotovo celo rukovodstvo rezima i armije bili su osudjeni za ratne zlocine u medjunarodnon sudu za ratne zlocine.
      Ceo svet zna istinu „SAMO VI U SRBIJI NE ZNATE TO“.

  5. Preteci govor? A vi sto ste hteli nasilno da zauzmete trepcu? Za nastavak dijaloga bitno je da ukinete takse.

  6. Zaustaviti teror Albanaca na Srbe sa Kosova i Srpsku imovinu u pokrajni.

  7. Pristina mora da bude kaznjena ovakvim ponasanjem.Evropska zajednica mora najostrije da ih kazni.

    1. Kosovari,
      Srpska vojska(rulja) je totalno nemoćna,pogotovo ako je druga strana naoružana.Oni nemaju hljeba da jedu.Svaki dan vojsku napusti niži oficir i dva vojnika.
      Mora im se priznati da su dobri i hrabri kad su u pitanju ubijanje žena,djece i ostalih civila.
      Posebno su dobri u pljačkanju i otimanju tuđeg.Nema šta,pravi junaci

      1. Samo se nadaj da je tako,probaj te Šošoni da krenete,a onad će da bude Trampe kuku lele!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.