Hovenijer: Zajednica srpskih opština ne sme da ima izvršna ovlašćenja

Ostavite komentar


  1. Licemer. Znaci sporazumi vise ne vaze. Toliko su vam bitni Srbi da zmurite na nasilje.

  2. G-din. Hovenijer, nisam bas dobro obavesten, ali mi se nekako cini da je ta Zajednica dogovorena u nekom Briselu 2013 godine i da su tada definisane nadleznosti, potpisano, overeno od EU, ali vi krstite nesto sto je definisano braneci to ustavom kosova, drzave koja zvanicno ne postoji zar ne, bar tako kaze SB UN svojom Rezolucijom 1244, Zaboravih da vi ne postujete ni Medjunarodno pravo, ni Povelju UN ni Rezolucije SB UN, osim vasih rezolucija za ceo svet. Hajde potrudite se da naucite vase cedo da je potrebno da se dogovoreno i overeno postuje, mada ste los ucitelj jer svojim primerom stalno pokazujete da takve stvari ne treba postovati. Blago vama a tesko ovome svetu i planeti sa vama. Ziveli

  3. Pa koja je onda suština zajednice srpskih opština ako nemaju nikakva izvršna ovlašćenja, mislim da je ovo previše grubo i da se na ovaj način pokušava samo napraviti veštačka zajednica koja bi samo postojala kao nešto što je ispoštovao Kurti a nama ne bi donelo nikakvo dobro ni zaštitu.

  4. Ako je tako, ako se pozivate na kosovski Ustav ignorišući Briselski sporazum čiji je garant sprovodjenja EU, onda ćemo se i mi okrenuti srpskom Ustavu i dosledno ga primenjivati.

  5. ZSO nece biti nekakva ne vladina organizacija kako Kurti i deo medjunarodne zajednice zeli.

  6. Da je Kurti hteo da se ZSO formira vec bi odavno bio formiran. Ali Kurti ne zeli mir i kompromis, to je jasno.

  7. … Ustvari, samo se trebamo pozivati i tražiti Identična prava, koja imaju Albanci u S. MAKEDONIJI… Eto rešenja u praksi

  8. Према споразуму чији је гарант и ЕУ-ја,има извршна овлашћења! И,тачка! Ако дозволимо да нам такви соле памет,биће и похован !

  9. У Србији,као у свакој другој држави,може да буде само један амбасадор неке друге државе.Ко је овај човек?Зашто се лажно представља?Или он напоље из Србије или Хил!

  10. Kad kazes „Mi smatramo“ znaci za citav svet aksiom ili istina koju nema potrebe dokazivati da je Kosovo samostalna drzava i to je kraj.Sa svih mogucih aspekta to se zove jednoumlje ili zakon sile.Kada ga vi primenjujete to je aksiom a kada taj isti zakon sile primene Rusi,Kinezi i ostali koji ne spustaju slepo glavu pred vama to se zove agresija,terorizam,varvarstvo itd….svi vi imate narative dostojne treceg rajha….

  11. Alo kauboju go home!Nezavisna država Texas,Alaska -Rusia California -Mexico.It is OK

  12. U prevodu po receptu Amerike : Srbi sada ste i vi Indijanci i evo i za vas jedan Rezervat.

  13. Ovo je tipično za moćni Zapad, u toku igre menjaju pravila…
    Zavitlavaju se sa nama

  14. Ni pokrajina KiM ne sme da ima izvršna ovlašćenja. U stvari, kad se vojska na Kosovo vrati, bice to jedan malji mesni zajednica… A ovaj nek gleda svoja posla, u svojoj zemlji.

  15. Kosovo je izgibljeno dozvolili smo da srbija nema nikakvu vlast imaju granicu, policiju, sudstvo srbi su stranci na svojoj zemlji. Teror nad srbima i to uz podršku s.a.d i eu. Ode nam kosovo odavno, nažalost.

  16. Kako normalno da žive Srbi na Kosovu, kad nemaju nikakvo pravo. To vi kažete…

  17. A ko je on,u kom svojstvu on komentariše,sa kojim pravom?Da li ambasador Djurić treba da komentariše status Teksasa?Mislim..zašto se uopšte obraća pažnja i daje medijski prostor svakoj bezobraznoj personi?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.