DJB i Dveri: SNS napao naše aktiviste; SNS: Oni napali naše (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Znaju oni gde ce zavrsiti ako se promeni vlast u Srbiji, sada su ko ranjena zver, samo da ne posegnu za oruzijem.

  2. AV batinom vlada Srbijom, uterao strah narodu, ali zaboravlja da batina ima dva kraja.

  3. Ne treba to nikoga da cudi ali to lici na aktiviste Srpske Napredne Stranke.Zahvaljujuci njima i njihovim nalogodavcima predizborna kampanja lici na sve osim na fer i postenu.Za ovakvu atmosferu pred izbore u Beogradu krivi su i neki mediji koji na svaki nacin najcesce izmisljotinama i lazima zele da degradiraju nosioca liste broj 11 i ne samo njega nego i jos neke koji bi im mogli biti ozbiljni konkurenti na izborima.Neka zadrze izmisljotine i lazi za sebe a neka puste ljude koje su mediji izludeli plasiranjem kojekakvih neistinitih informacija da sam odluci za koga ce glasati.

  4. Jednog dana kad ovi odu, moraju svi za njima da se otpuste, koji nisu radili svoj posao u drzavnoj administraciji. Sa takvim ljudima nikad necemo dobiti drzavu, jer nemaju strucan i moralni integritet. Molim da mi se objavi komentar.

  5. A sta drugo ocekivati od batinasa koalicije DJB i Dveri, oni se ne ni najmanje ne libe da svoj navodnu snagu pokazu misicima, umesto da stavri rezunuju glavom. Kako se izbori blize tako i njihova nervoza postaje sve izrazenija. Nadam se da ce policija uspeti da otkrije kabadahije.

  6. Svako ima vlast kakvu zasluzuje. Dakle, bolje od ovoga niste ni zasluzili.

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.