I Koalicija „Moramo” počela u Kragujevcu sa prikupljanjem potpisa za izbore 1Foto: Koalicija Moramo Kragujevac

Danas je u Kragujevcu počelo i prikupljanje potpisa Koalicije „Moramo” za predstojeće izbore. Pored odbornika Skupštine grada Kragujevca Nikole Nešića u ime gradskog odbora Zajedno za Srbiju, koalicionog partnera „Moramo”, na listi je i doktor agronomije Olivera Nikolić, jedna od osnivačica organizacije Zajedno za Kragujevac.

Na listi koalicije „Moramo-Akcija-Ekološki ustanak-Ćuta-Ne davimo Beograd-Nebojša Zelenović” je Dragomir Lazarević, inženjer šumarstva, inženjer elektrotehnike Marko Barać, trgovinska tehničarka Dragana Milićević, psiholog Jelena Jeremić, preduzetnik Aleksandar Jeremić i studetkinja Nevena Bisić.

– Kragujevac će imati poslanika sa liste „Moramo!”. Potrebno je da zelenu transformaciju uradimo zajedno. Prvi korak je da zajedno sakupimo potpise i podržimo kandidaturu mog tima i mene kako bismo sutra predstavljali grad u Narodnoj Skupštini.
Dodjite, podržite nas, poručio je danas Nikola Nešić simpatizerima i potencijalnim glasačima.

Potpise podrške ovoj listi gradjani u Kragujevcu mogu dati i danas do 19 sati i sutra, u četvrtak, 17. februara od 10 do 20 sati u Glavnoj ulici, Kralja Aleksandra I Karadjordjevica 132.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari