I vlast se zainteresovala: Ponoševa budućnost i dalje enigma

Ostavite komentar


  1. Ja bi zabranio formiranje novih politickih stranaka u Srbiji,cak bi smanjio i broj postojecih

  2. Nije mu dosta što je kompromitovao svoje mentore Tadića i Jeremića pa sad hoće Savu Manojlovića.

  3. Kako god, bilo odmah ili ne, ali Zdravko Ponoš je jedini efikasan lek za posrnluSRBIJU ..koja više ne zna gde luta i gde lupa svojom glavom???

  4. On je nezaposleno, penzionisano lice. Uvojsci je biovrlo neuspesan, referent za nabavku delova u sektoru za elektronska izvidjanja i protivelektronska dejstva. Iako tada aktivan oficir, nikad bio ni na jednom ratistu.
    Jeremic ga je posle penzionisanja nezakonito ubacio u diplomatiju, za pomocnika ministra za bilateralu

  5. Sve propalice na izborima prave svoju stranku. Jos malo pa ce na 10 glasača biti po jedna stranka. Nevidjene budalastine.

  6. Ponoš smeta vladajućoj stranci bar onoliko koliko joj smeta i Dragan Djilas. Svakog jutra kada se AV pogleda u ogledalu on se prekrsti, nasmeje se, i pomisli, „hvala ti Bože“.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.