Ideja o okruglim stolovima smišljena tokom posete Palmera

Diplomatski izvori Danasa navode da Zapad želi poboljšanje izbornih uslova u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Krenuo Metju Palmer da spasava svoje cedo SNS i svog pulena Vucic Aleksandra jer ima informacije da svet nece priznati nikakve njegove solisticke „izbore“ u Srbiji bez ucesca SZS. To i tako izgleda.

    1. To tako ne izgleda. To tako jeste. AV samo rešava domaći zadatak koji je dobio. Verovatno nije odmah krenuo u njegovo rešavanje, po običaju, ali kada su ga podsetili brzo je sve uradio.

  2. Mozete da razgovarate ,oni su drski I sa njima nema dogovora je Ono sto se dogovorite znajte da ce da izigraju jer su to profi prevaranti.
    Jedino I’m ne prolazi dogovaranje da albancima tu ovi Nadi ispadnu uvek magarci I ovce

  3. Kompletnu psihološku analizu i koliko je dotični bitan možete da procenite ako pažljivo poslušate njegov interviju kod Milomira Marića Goli život iz 2014 god.

  4. Zapad je u AV našao sjajnog izvođača radova za njihove potrebe i kada sa njim završe posao, pustit će ga niz vodu i tačka, ko to ne vidi…..neka glasa za AV i sretno mu bilo !!!

    1. Jedno je naci politicara koji ce moci da se suoci sa cinjenicnim stanjem na terenu, a sasvim je nesto drugo naci politicara koji ce do pepela da unisti sopstvenu zemlju i narod, da preda deo teritorije, da se ne bori se za prava srpske manjine u okolnim zemljama i da se enormno bogati. Prva bih predala Kosovo, samo da takva stetocina ne dodje. Avaj, kasno je.

Ostavite komentar


Politika

Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje: Od srdačnog susreta sa Olenom Zelenskom do predavanja u Ruskom domu 10

Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje: Od srdačnog susreta sa Olenom Zelenskom do predavanja u Ruskom domu

"Spoljna politika predsednika Srbije podseća na Guliverova putovanja u kojima je Aleksandar Vučić kapetan broda koga nose talasi i koji ne vidi svetionike. I u tim nadolazećim talsima treba tumačiti i Vučićevo spoljnopolitičko žongliranje, gde jednog dana ima srdačan susret sa suprugom ukrajinskog predsednika Olenom Zelenskom i ministrom spoljnih poslova Ukrajine Dmitrom Kulebom, a već sutradan pokajnički sastanak sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a dva dana kasnije i predavanje u Ruskom domu na temu "Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda". Sve kako bi se potvrdilo da Srbija ne menja svoj stav prema Rusiji", smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.