Igor Jurić: Istina u mom iskazu o pedofiliji stoji u zapisniku u tužilaštvu

Ostavite komentar


  1. Igore, ljudino, najveca podrska za tebe licno.
    Ti si redak primer casnog coveka u ovoj Srbiji.
    Ne skreci sa puta nikada.
    Bori se za istinu i pravdu!!!

  2. Znaci po Vasoj prijavi se ne postupa , znala sam da je neko drugi u pitanju a Palma je verovatno zbog litijuma koji treba da se kopa u okolini Jagodine.

    1. Otkud znate da se ne postupa?
      Ako je policiji ponudio samo ime i „“reče mi jedan čoek na jednom mestu kod jednog čoeka jednu stvar“ a bez ikakvih materijalnih dokaza, i pošto nismo u Staljinovoj Rusiji gde je „otkucavanje“ bilo dovoljno da leti glava, onda kakvu prijavu da prave, na osnovu čega, kojih dokaza?

      1. Alo bre o kakvi nedostatcima dokaza ti pricas? Covek je bukvalno pretio na televiziji da ce otkriti razne gadosti. To sto neko posle toga kaze „naravno samo se salim“ ne cini to manjim.

        1. Ne uzrujavajte se gospodine, uzrujanost ne pridonosi razumevanju teme.

          Elem, nije dao ni ime „žrtava“, ni ime „počinilaca“, a kamoli na primer audio-vizuelne dokaze tipa „skrivena kamera“, izjava oštećene uz identifikaciju tj dokaz da je maloletna itd itsl.

          Zato rekoh, nije dao dokaze. A to što je izjavio policiji da ima saznanja da je neko radio nešto, šta treba policija da radi? Da ga bije po bubrezima dok ne oda imena? Pa onda i te osobe da takođe mlate dok ne priznaju da su silovane? Pa nije bre ovo Staljinova Rusija, ne ide to tako…

  3. Nije važno šta znaš, nego šta na sudu možeš da dokažeš.

    Da su izjave svedoka validan dokaz, ne bi bilo slobodnog čoveka u Srbiji!

    Tako da je dr. Krstić bio u pravu što se tiče ovog gospodina – ne poričem mu dobru volju, ali to „rekla-kazala“ koje on nudi je beskorisno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.