Ilić: Hapšenje Đurića režirano

Ostavite komentar


  1. Svakom normalnom gradjaninu ako ih ima u Srbija zgadila se i ova last i pregovori i lazi i manipulacije u korupcije i kradje i svaka sitnica na koju pogledas.Ne znam da li ima vise ista normalno u ovoj zemlji.Samo jad i beda.Cela Srbija svela se na par gradova ostali delovi Srbije prazni i bedni.Ko je pobegao ranije iz Srbije ne misli da se vraca a ovde svaki mladi gradjanina trazi nacin kako ce pobeci iz nje.Sa svim predhodnim a i ovim ljudima koji vode Srbiju nema nikakve perpektive samo lazi i obmane.

  2. Tako je Veljo tacno je sve sto si rekao , ali posto nisi vise u koaliciji sa radikalima poceo si da govoris onako kako stvari stoje.Mafijasi i lopovi nam vode drzavu

    1. … не крадуцкају више, већ баш краааааааааду?
      Има ли још шта за крађу? Изгледа да има меса, још нису остале голе кости за нас керове!
      Зоран

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.