Ilić: SNS nije ispoštovala koalicioni sporazum

Ostavite komentar


  1. Ne možeš Veljo u direktore bez konkursa i to dobro znaš a zakon je isti za sve.

  2. Kada se odljuti eto Velje kada krene predizborne kampanje zajedno sa SNS-om, ako neko je poverovao da ce Velimir Ilic raskinuti koaliciju sa SNS i izvrsiti politicko samoubistvo grdno se prevario. Videcete njega na prolece kako se opet smeska i slika sa Aleksandrom Vucic, kao da se nikada nista nije dogodilo.

  3. Do sada je mr Velja Ilić uvek pogađao za koga da glasa na predsedničkim izborima! Biće interesantno videti da li će sada Velja da podrži Vuka Jeremića ili će krenuti sam, obzirom da je jedini monarhista među stranačkim liderima! U prvom krugu izbora (u godini kada slavimo 800 g. od krunisanja Stefana Prvovenčanog), Velja može dobiti glasove 1.000.000 Srba koji su za OBNOVU Kraljevine Srbije !!

  4. Pa ako ne vodis kako sam kazez politiku stranke trange frange, u tom slucaju se postavlja pitanje, zasto ti se raspada stranka. Zasto te napustaju clanovi i najblizi tvoji dojecerasnji saradnici.

  5. Вођа чачанских батинаша у НАТО пучу пре 16 година, страни плаћеник и шпијун би поново да јаше.

  6. Kaze da je Filipovska u NS dobila deset puta vise nego što vredi. Ne kaže zašto joj je to dao.

  7. Od Velje Ilica smo saznali, ono sto smo oduvek znali, da predmet pregovora koalicionih partnera jos pre izbora, nije kako da obezbede bolji zivot gradjana i manje zaduzivanje Srbije, vec kome ce koja funkcija pripasti, i tako pocev od Vlade Srbije i javnih preduzeca do mesne zajednice. Zato, treba ODMAH /posle izbora/ izmeniti izborne zakone, tako da koalicije politickih stranaka imaju mnogo veci cenzus /sada je 5% za sve/ i one koje samostalno izlaze na izbore i one koje okupe po PETNAESTAK politickih stranaka, pokreta, udruzenja…koje jos i pre nego sto "pobede" raspodele funkcije. Inace, promena izbornih zakona bio je zahtev EU /na koji su zaboravili jos pre petnaestak godina/, kako bi se obezbedilo da biraci glasaju za poslanike /odbornike/ a ne za procente politickih stranaka.kako je to sada. Nesrecna Srbija.

  8. U koaliciju se ulazi iz uverenja i želje za boljem sutra za sve građane Srbije a ne zbog direktorske fotelje.

  9. SNS nije ispostovala Veljine zelje, koje su samo u njegovom interesu. Zreo za penziju.

  10. A koji to SNS nije ispoštovao dogovoreni sporazum. Pa koliko ste dobili prolaznih poslanika a koliko ste doprineli da SNS ubedljivo pobedi na izborima.

  11. Ovo je potvrda da Ilića samo interesuje lični interes. Da ga je Vučić postavio na mesto direktora Koridora sve bi bilo u najboljem redu. Ovako ništa ne valja.

  12. Tanja: Ma ne može više niko u direktore ako kraducka. Zbog toga je Velja i izvisio za mesto direktora Koridora.

  13. Tvoje želje i tvoje zalogaje ne može niko živ da ispoštuje… Poznat si kao političar kome nikada nije dosta.

  14. Ode Velja u političku prošlost, da je zakon o poreklu imovine pa da vidimo šta je Velja imao 2ooo a šta sada.

  15. UPRAVU SI VELJO. VU;IC JE POSTAVIO ONOG BLAGOJEVICA IZ CESIDA DA VODI KAPITALNE INVESTICIJE KOJE ON I PO KOM OSNOVU JE TU. BOLJE IZACI IZ TOGA NEGO NOSITI ZVONA A DRUGI DA LUPAJU. I DALJE IMAS MOJU PODR[KU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.