Ilić: Vojska je trebalo da se uključi, ali duge cevi plaše narod

Šta kaže nekadašnji ministar za vanredne situacije

Ostavite komentar


    1. Pa verovatno VI gospodine MOMO u zivotu niste izasli iz Srbije,mozda cak niste mrdnuli dalje od vaseg sela,pa da Vam objasnim.Ja zivim u inostranstvu,i ovde je proglasena VANREDNA SITUACIJA( i kafici I restorani su zatvoreni,a u Srbiji nisu,plus kladionice su isto otvorene, ZASTO,to drugom prilikom)ali ovde ne SETAJU NAORUZANI VOJNICI jer jednostavno,treba biti IDIOT,pa misliti da naoruzan vojnik moze nesto pomoci u borbi protiv virusa…Mene licno plasi ,posebno kad znam ko je MINISTAR VOJNI A KO JE VRHOVNI KOMADANT…..

    2. Da su vojnici izašli sa čuuricama punim vinjaka Velja bi bio sa njima cele noći, ovako ga “plaši“ ličnog naoružanja vojnika.Pa,valjda svaki vojnik zaduži oružije, a ne flašu vinjaka.

  1. Proslo je vise od 24 sata od mog poziva lokalnoj kancelariji Crvenog Krsta I mojoj ponudi da volontiram.
    Nisu me zvali nazad.

  2. Eeee, veljo, veljo, bio si donedavno u vučićevoj ekipi, trebalo bi da ga poznaješ.
    Njegov cilj i jeste zastrašivanje građana sa ovo malo bdno opremljene v+vojske koju Srbija ima.
    Stalo je njemu do penzionera, kojma je 4 godine otimao penzije, kao do lanjskog snega. Pogrešan je zaključlak da su penzioneri njegovo biračko telo, pa ih „čuva“.Njemu ne treba biračko tepo, jer upisuje u spisak glasova koliko mu treba, i bez penzionera.
    Vežba on sad za situaciju kada bude morao da ode. Isprobava vanredne mere, sredstva, lojalnost…a pokriva se virusom. Taj se bez krvi neće povući.Za njega je milošević, iako krvolok, bio profesor doktor. Ovaj je prevazišao učitelja.

    1. Dovoljno je pročitati tvoj komentar pa shvatiti tvoju inteligenciju. Jesi li ti nekad bar gledao kako radi izborna komisija kad tvrdiš da neko može sam da upisuje glasove koliko mu treba? To jedna glava ne može da smisli.

      1. Moze da zameni glasove. Sustina je ista. Posebno u manjim mestima i selima, gde je slaba kontrola

  3. „…Ilić: Vojska je trebalo da se uključi, ali duge cevi plaše narod..“
    Pa o plasenju se i radi. Ali ne radi virusa…
    Obzirom da je virus najopasniji za penzionere moze se zakljuciti kakve su misli u PIO, vladi i predsednistvu….

  4. Da duge cevi su neophodne iz razloga da narod shvati ozbiljnost situacije i da ne teraju inat drzavnim organima i merama koje su donesene.Sto se tice pomoci za starije sugradjane,ako se to radi pod logom neke stranke onda je to velika sramota !

  5. Izvinjavam se moram da dodam još nešto o gospodinu, dok je Ilić bio na vlasti hvalio se patriotizmom, a tada vojska nije imala duge cevi bile su na putu za Smederevsku železaru. Služio sam vojsku u to vreme, nisam imao ni uniformu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.