Inicijativa mladih pozvala Vučića da se izvini zbog izjave o Račku

Ostavite komentar


  1. To je ista ona kvazi NVO koja je pozivala na bojkot Huaveja? Onda ovaj poziv ima izrazitu tezinu i nikome uopste ne pada na pamet da sponzori sa druge strane okeana imaju bilo kakve veze sa ovom, najnovijom njihovom inicijativom ili sa ranijima. BTW.to su isti sponzori koji su poslali i Vokera da malo glumi u OEBS-u i da pripremi pozorisnu predstavu..

  2. Zar od najvernijeg,najodanijeg učenika i sledbenika filozofije osuđenog ratnog zločinca očekujete nekakvo „izvinjene“?!

    1. @Glina 1995.
      Od Vucica se moze ocekivati slabasno izvinjenje za ozbiljne i stvarne zlocine dok za ovaj igrokaz u Racku ne postoji razlog bilo cijeg izvinjava. Isto tako, ne ocekuje se ni da sovinisti opste prakse iz okruzenja Srbije izigravaju moralne gromade. S` obzirom na CV koji imate. Neumesno je i licemerno. P.S. Glina 1941.

    2. Ta presuda kojom stalno masete i koja vam je uvek ispred ociju i nosa, za vecinu Srba ima vrednost koriscenog toalet papira. Uzivajte u mirisu vase „istine“. Nama nekako zaudara.

  3. Zasto pojedini istaknuti clanovi politicke elite u Srbiji sve vreme negiraju zlocine pocinjene u ime srpskog naroda, pokusavajuci da se umesto bavljenja vlastitom krivicom,bave iskljucivo podsecanjima na vlastite zrtve?Pa zato sto su u vreme ratova bili ili simpatizeri,ili ideolozi zlocina,a bogami mnogi od njih su i imali aktivnog ucesca.

    1. Da li znas neku politicku elitu u okruzenju ili na ovoj planeti koja ne negira ili ne umanjuje sopstvene zlocine i koja se ne bavi iskljucivo svojim zrtvama? Kada si cuo nekog Albanca da je progovorio o nekom zlocinu nad Srbima a da se ne radi o pravdanju, minimalizovanju ili omiljenoj tezi o Srbima koji su ubijali Srbe samo da bi optuzili prenevine Albance? Za Racak se zna da je u pitanju akcija CIA agenta Vilijema Vokera, zna se zasto je za Albance i njihove sponzore bilo potrebno tako nesto, zna se i da su Amerikanci slicne akcije imali svugde gde su intervenisali.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.