Inicijativa SRS da se uklone oficijalni simboli Vojvodine iz 2002. i 2004.

Ostavite komentar


  1. Isto ovako je pocelo na Kosovu, Seselj sa svojim cetnicima se setao centralnim ulicama u Kosovskoj Mitrovici krajem osamdesetih proslog veka, naoruzan do zuba. Policija nije smela da im pridje. Palili narod nacionalizmom po bivsoj Jugi a znamo kako se sve zavrsilo.

  2. Psi laju, karavani prolaze….

    Zašto se poslanička grupa zove po osuđenom ratnom zločincu i ko je to dozvolio ?

  3. Upravo radikali sa ratnim zlocincem Seseljom,pokazuju da je Vojvodina na dobrom putu. Kada zadnja federalna jedinica ex-Yu,Vojvodina,bude republika u savezu sa Srbijom, odn ako radikali ostanu -samostalna Republika, onda cemo znati da je doslo „srbijansko prolece“, koje svi tako zeljno ocekuju.

  4. Kakva bravura radikala sa ovim saopstenjem, a nakon govora Sergeja Trifunovica. Jos jedan pokusaj diskreditacije protesta. Dosta dobro, ali nedovoljno. Provaljeni ste radikali i uskoro cete na politicko smetliste gde vam je i mesto.

  5. A kada će osuđeni ratni zločinac biti uklonjen iz skupštine i politike?

  6. Meni ovaj grb vise znaci nego grb Srbije – oznaka kraljevine koja nismo.
    Za zastavu imam nekih zamerki, ali je bolja od ove novouvedene, jednonacionalne, koja odbacuje sve koji nisu Srbi.

  7. Ma divno, znači svi bivši i sadašnji radikali; desničarski i ovi wanabe levičarski deo SzS-a; ovaj nazovi građanski pokret PSG svi su oni protiv Vojvođanskih obeležja i shodno tome i ukidanju Autonomije. Kad vidim kome smeta prosto znam da sam na pravoj strani. Ako treba i sami protiv svih, Vojvođanski Front do pobede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.