Instagram anketa: Da li ćete izaći na izbore 26. aprila?

Ostavite komentar


  1. Što bi značilo da ako na izbore ide brojka sa više od milion glasova onda je čista krađa.

  2. Bas bi voleo da izadju samo 22% Vucicevaca i 6% Dacicevaca, ovi cedini, cankovi sapicevi…su zanemarljiv broj. Bio bi to pravi DEBAKL.Mamam Angela bi ostala u CUDU.

    1. Po kom rezonu glasaci su Vucicevi i Dacicevi?!Oni su gasaci ove drzave i mislim da pravi glasaci nece izaci na izbore, a oni koji glasaju prectace listic.

      1. Nema od neizlaženja i precrtavanja ništa. Srbija je stigla na moralno dno i to samo za 30 godina. Za to vreme je postala uvlakačka država u kojoj brat brata prevari zbog 50 evra.

  3. Ne znam koja je ovo izjava za medije navedenih grupa gradjana sa jugoslovenskim pridevom. Medjutim, samo jedno: ni jedan jedini put , ni jedno jedino ime , clana, piara, predsednika,. Ne, oni nemaju imena u svojim udruzenjima. Da li je jasno koliko je bolesna intencija sluzbi koje soferiraju takozvanim izborima.

    1. Ne dozvolite da “ Anketu “ vidi nas “ Aca “ vladalac “ i prostudira je sa ekipom , jer mogu ponovo naici novi napadi “ stresa “ ( opasniji od Covida 19 ) , nesane noci , obilazenja zatvorenih biblioteka , ucenja ruskog jezika u ranim jutarnjim casovima i jos , naj neprijatnije za nas , ne uzimanje strogo prepisane medecinske terapije …ili ne “ daj Boze “ da ostavku na mesto preCednika R . Srbije a ostane “ samo “ preCednik sns – a …

    1. Pa moraju se obavestiti i takvi sovjetokineski tutumraci u sluđenoj Srbijici.

    2. Nije NATO, Komi. Ovo ti je nesto kao sastanak AFeZe-a (Antofasisticki front zena) Brozove SFRJ.

    3. To je rezultat obrazovanijeg dela Srbije. Ali ne brini , onih drugih je više. Samo to ima cenu koju ćemo svi da platimo.

  4. Izlazim na izbore i glasam. za Zorana Živkovića. On je bio potpredsednik Demokratske stranke u doba Zorana Đinđića. Čovek se razume u politiku, bio je i savezni sekretar za unutrašnje poslove….

  5. To se zove ziveti u svom mehuru, bez ikakvog osecaja za realnost…
    Instagram?

  6. 1113 čitalaca danasa, normalno da će tako odgovoriti, da pitate 1113 čitalaca informera rekli bi da izlaze 87%

  7. ha ha pa ja mogu da napravim ovakvu anketu u kojoj ce na izbore izaci 0% glasaca, isto tako mogu da napravim anketu na kojojn cve izcai 100 % glasaca. ovakve bedastoce ne treba objavljivati, ako zelite da zadrzite nekakav dignitet ovih novina. to su budalastine.

  8. Bože koji ste vi S……i od novina i novinara kad lupate baš lupate pa koji bre će pametan čovek da vam poveruje,sačuvajte ovau sliku i kad prodju izbori šta onda sa brojem ,možete samo da pocrkate od muke i nista više umrite

    1. Au raco pa tebi je u ovom haosu super?!Pa da verovatno na posai ides kao na dosadnu ekskurziju od par sati I primas masan kes,guske odgovaraju kada se masno mazu zar ne,joj botivi nevodite koliko vas I nas lazu,imate antifone na glavi??

  9. 26.04.2020. u Srbiji će biti popis ovaca, jer će izaći glupavi-ovce, korumpirani i ucenjeni. No možda je i vreme da Srbija popiše svoj stočni fond.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.