INTERVJU Ambasadori Nemačke i Francuske: Ne pravimo kompromise oko demokratije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Dokle ce u Srbiju da svraca belosvetski olos i da nama drzi lekcie .Oni nece nama da tolerisu nesto.Mozebim se kads Srbiju vodi Vucic izdajnik i njihov placenik.Eve ih treba proterati i poternice raspisati za takvima.

  2. Reče gospodin Srpska manjina
    Kako Vas nije sramota u Srbiji Srbi manjina .
    Da li sme da kaže Da su Nemci u jednom delu Nemačke nacionalna manjina .SRAMOTA

  3. Ma koga bre briga za vas,cistite svoje dvorište,imate previše posla sa nezadovoljnim stanovništvom u svojim zemljama,kakva demokratija,ljudi su vam na ulicama,nemiri .

  4. Podla i tendenciozna pitanja, koja nikako nisu na dobro Srbiji. Što se tiče kompromisa, bilo bi dobro da nam Francuska da Alzas, a Nemačka Bavarsku oblast. Eee, to bi baš bio kompromis, a i znak poverenja. Tako smatram.

  5. U Srbiji je tortura vlasti nad srpskim narodom …vlast Srbije što je potpisala narod srpski ne želi ….crni vilajet….srpski narod se raduje da padne Nato vlast Srbije…ne u naci EU ….hoćemo referendum

  6. Da su Svabe pobili i streljali onaj procenat stanivnistva francuske i obrnuto, kao sto su svabe i njihovi sateliti pobili srba nikada se ne bi pomirili. Put do pomirenja je javno izvinjenje nemacke vlade i nemackog naroda srpskom narodu, pocev od Podrinja, Cera, Kolubare, logora po sremu i austrougarskoj, preko Kragujevca,Kraljeva,Uzica, Nisa, ustaskih logora pod njihovom kontrolom….pa do Varvarinskog mosta,Kosova i divljanja na steti srba po Srbiji i ex Jugoslaviji. Ne kaze se za dzaba u Srbiji,,mrzim te ko nemca“ i ,a to nisu srbi krivi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.