INTERVJU Dobrica Veselinović o istraživanjima javnog mnjenja – formiranju lista za izbore, odnosima sa Đilasom: Spreman sam da budem gradonačelnik

Ostavite komentar


  1. Spreman sam i ja da budem selektor fudbalske reprezentacije , bilo koje , može i mlada ali nešto ne verujem da će se to desiti.

  2. Он да буде градоначелник Београда?!

  3. Koliko birača na beogradskoj celoj teritoriji zna za Dobricu Veselinovića?Zašto kampanja za gradonačelnika nije vođena intezivno duže vremena?

  4. Бог те мазо, ја спреман да биднем председник!!!

  5. Ne treba se nametati narodu funkcijama. Borite se za bolji život građana. Prerano je za samopromociju i kontraproduktivno. Čudi me da pametni ljudi iz opozicije ne mogu da prebole dečije bolesti politike.

  6. „Spreman sam da budem gradonačelnik..“
    – Uopšte nisi tip za gradonačelnika – bar ne Beograda jer mnogo toga ti fali !!
    – Ali nekog mnogo manjeg mesta možda …za početak…

  7. Dobrice ako želiš ovom narodu dobro, nemoj molim te. Šta te preporucuje, da nije poslovni uspeh, naucna karijer… da nisi na zadatku da sve upropastiš, da se ovde nikada ništa ne promeni, a Dobrice? Dok ste vi konkurencija vlasti, spasa nam nema.

  8. Dobrica Veselinović: Spreman sam da budem gradonačelnik

    Kakav je to megaloman pu sebe… Nije taj spreman ni da bude poslovođa trafike! Dokaz? Pa pogledajte mu samo biografiju! Trunke dodira sa realnim svetom ovaj gospodin nema!

  9. Prestao sam čitati kad sam video da su potpisali nekakav dogovor. Avi se sećamo dogovora sa narodom…

  10. Kako bilo Ko veruje da nudi nesto revolucionarno Beogradu I Srbiji, kada nisu uspeli da smisle jedno ozbiljno smisleno ime za svoju stranku . NE DAVITE BEOGRAD :
    1. Negativno formirana izjava / naredba koja Sadrzi reccu NE
    2. Negativne poruke Koje se vezuju za naredbu kao takvu, a onda daviti ukazuje na nasilje Koje se pokusava negirati Ali se i promovise kroz negativnu konotaciju
    3. Istice se Beograd, da li to znaci da neko Ko “ne davi Beograd “ moze da davi Nis ili Novi Sad ili Srbiju ili Marka, Radu, Peru , Maru?
    Meni Je do Beograda, tu bih da vladam i Bas me briga za ostalo. Ostali svi mozete da se podavite I davite.
    Ovakvim nazivom partije/ pokreta se nece ugroziti nijedna vlast. Ne interesuje me cak ni Sta imaju da kazu, a kamoli da ih pitam Kako ce to oni da ociste grad da bi se disalo zdravije, kako ce to biti obdanista za svako dete , itd

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.