INTERVJU Savo Manojlović: Najvredniji lobista za Rio Tinto je Aleksandar Vučić

Ostavite komentar


  1. Е мој Саво ти би хтео нешто а ни ти не знаш шта.Хоћете власт а нећете изборе .Па како мислите то да изведете.Што се плашите избора.Лепо на изборе и народ нека каже шта жели.А та прича о крађи гласова позната одавно.Онај ко се буни тај то и ради али галамом покушава да то пребаци на другога.

  2. Bravo za Savu! Treba napomenuti da, premda Vučić jeste najveći lobista, značajan doprinos daje i Srpska akademija nauka i umetnosti, akademik Vladica Cvetković se u više navrata oglašavao, i ovde, u Danas-u, i zalagao se za kopanje litijuma u Jadru, podcenjujući ekologe i ekološke pokrete.

  3. Na izborima teško izpod cenzusa!Sve vaše aktivnosti su na štetu naroda!Ekološka idila i dalje će terati mlade da beže sa tih ekoloških oaza trbuhom za kruhom!A,ti i tvoja deca i tvoji saborci živećete i urbanim sredinama i jesti i piti vodu sa i iz tih ekoloških oaza!

  4. predsednik ne krije da je za litijum,savo otkrio toplu vodu….ako bi bili poštovani standardi o zaštiti tog područja precizno definisani,svaki srbin u želji za napretkom,bi pristao-ne gledavši političku korist poput save,ćute i družine

  5. SAVO JE GENIJE!
    MI SMO NAVIKLI,
    SAMO POLITICKI DA SE BORIMO!

    ZA OVAJ REZIM TO NIJE DOVOLJNO!
    IZBORIMA IM NIKADA,
    NECEMO VIDETI LEDJA!
    JAHACE NAS VUCIC DOZIVOTNO!!

    PROBUDIMO SE!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.