Ipsos: Vučić prvi po popularnosti, Beli drugi

Ostavite komentar


  1. Beli nije nikakvo iznenadjenje to je bilo i za očekivati,jer on vodi dobru kampanju,dok ostali opozicioni lideri vode katastrofalne kampanje!

  2. BELI osvaja 10% jer će sirotinja i omladina glasati za njega

  3. Mislim da je sve ovo smejurija. Ok covek iz naroda,ali daj da vidimo program? Program je opet cista sprdnja

  4. Kad je Beli koji nema nikakav program ispred ostalih opozicionara e mozete onda zamisliti kakav je program ostatka opozicije

  5. Beli ukazuje na apsurdnost politicke elite pre svega one na vlasti. Do juce bili zakleti nacionalisti, sada su evro fanatici. Medjutim ovi na vlasti, koji najvise gube njihovim pojavljivanjem, zele da prikazu kako Beli banalizuje opozicione kandidate, a ovaj na vlasti je savrsen. Zato su ove cifre neozbiljne i pored neravnopravne politicke borbe, sto ce se videti i 2. aprila, ako opozicija uspe da odbrani glasove.

  6. Ovi isti predvideli su 2012. pobedu Borisa Tadića sa 58%, tako da ne znam koliko može da im se veruje. Ili možda ispunjavaju želju našeg presvetlog premijera? I hilari Klinton je bila favorite svih medija, a pobedio je Tramp.

  7. Beli se uopšte ne uklapa u koncepciju oko kandidata za predsedničke izbore i deluje veoma neozbiljno i nepimereno za jednog kandidata. Za njega je bolje da bude deo nekog šou spektakla ili rijalitija.

  8. Beli Preletacevic je pojeo opoziciju jer su se oni bavili Vucicem umesto jasnim politickim programom , eto zasto Vucic ima ovakav rezultat apsolutnog pobednika.

  9. Uz svo uvazavanje vaseg lista kojeg jedino i drzim za ozbiljno, ni malo ne verujem u tu vest. "Beli" jeste sarmantan i osvezenje u odnosu na preozbiljnu grupu opozicionih kandidata, ali on nije za mesto za koje se kandiduje jer mu nedostaje "sto stvari".
    Bojim se, da prenoseci ovakve (potpuno neverovatne) vesti, pomazete obesmisljavanju izbornog procesa, sto je i cilj SNS i Vucica, ne bi li se izlaznost glasaca smanjila. Ako ste pratili sinocno predstavljanje "belog", razumecete o cemu govorim.

  10. Nema problema, ako vi ne zelite da objavite istinu, o tzv poseti Vucica Berlinu, to meni licno znaci vrlo dobro ko ste i sta vi zapravo radite.i sto se tice vase tzv nezavisnosti, o tome cu personalno sa vasim izvodjacima radova. Uz esspreso, razume se.

  11. Kakav program ima AV?U cemu je razlika izmedju njega i Belog?Vreme je da se ovaj ludi narod opameti inace odosmo u drustvo drzava odakle nam nema spasa.

  12. Zatecen sam informacijom,najozbiljniji i najkomicniji kandidati,rame uz rame.sta je ovo.

  13. Ipsos je sam sebe diskreditovao onoliko puta. Da ne nabrajan od preCednickih izbora Diploma-Tadic, proslih republickih, Crne Gore te predsednickih izbora u sjedinjenim drzavama.

    Jasan je cilj ovog istrazivanja a i sami su preletaci.

    Sto se tice Belog svi koji kazu da je neozbiljan, nema program su apsolutno u pravu ali budu isto tako jos lakse ploklopljeni sa samo jednom konkretnom cinjenicom. Svi ovi sto su ozbiljni i imaju programe su nas doveli dovde dokle su nas doveli i na to ne postoji kontra argument.

  14. Na glasačkim mestima ne priznaju novu vozačku dozvolu kao identifikacioni dokument

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.