Ko je nova potpredsednica Srpske napredne stranke?

Ostavite komentar


  1. Prazna ljustura, sposobna da nauci napamet i izdeklamuje zadato, sklona ekscesima kad se izmakne iz uhodanog, kao sto smo mogli da vidimo tokom cuvene konferencije za medije u Pirotu.

  2. „Nova potpredsednica je međutim, Irena Vujović, ministarka ekologije, osoba koja je vrlo omiljena među naprednjacima..“
    – Da, „vrlo je omiljena“, koliko i Ana Brnabić :))

  3. @Berija
    A ti si vaspitan i kulturan da možeš biti pravi „primerak“ današnjoj deci.

  4. @Dr1337 Pa nije sposobna ni da tečno pročita tekst na srpskom a kamoli da nauči napamet. O znanju engleskog i ruskog joj sve verujem.

  5. Oni ne znaju ni koliko ne znaju a to se vidi i po tom što lako prihvataju državne i stranačke funkcije. Megatrend su socijalisti stvorili da iznedre stranačke poslušnike sa VII stepenom bez znanja da vode trafiku a ne ministarstvo. Zna to i Vučić ali je bitno da ostane na vlasti jer je ceo život bio u politici pa se bavi stvaranjem klime koja mu pogoduje . Kome treba znanje i iskustvo mislećih ljudi.

  6. Нисмо заборавили њено читање извештаја у скупштини када је прочитала општина ковид уместо Ковин, а када је дошла до великих бројки ни то није успела да прочита, и онда се смејала, ваљда себи, а изгледа и нама који је трпимо и слушамо.

  7. Još jedan „ekspert“ sa Megatrenda. Da li se diplomci sa Megatgrenda bar malo stide čiju diplomu poseduju?

  8. Ova slika gore,mora da bude pobednik meseca…Pazi slike…Oni kao podigli ruke i kao glasaju.Oni nesto odlucuju.

  9. Гокси, 16. oktobra 2023. u 15.18
    „…и онда се смејала, ваљда себи, а изгледа и нама који је трпимо и слушамо.“
    I plaćamo, verovatno joj je to bilo najsmešnije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.