Išaran izlog SNS

Ostavite komentar


  1. Isaran izlog je stvarno nesto sto nebi trebalo da se desava. Mada je cela steta, krpa za brisanje i 50 ml sredstva za prozore ipak …. nije trebalo.
    Ko god da je svrljao, nemojte vise. Proglasice to za drzavni udar.

  2. Pa šta. Jedan izlog manje-više. Ne mora baš sve da bude "mržnja i …" prema Velikom vođi. A ako i jeste, zapitajte se koji je 1001 razlog za to.

  3. Bio sam vaš član,i zato bar mene ne možete da lažete,vi ste SEKTA a ne stranka,daleka vam lepe kuća.

  4. Ovakvo ponašanje treba sankcionisati bez obzira čije su stranačke prostorije u pitanju . Isto važi i za šaranje grafita po zgradama i privatnoj imovini.

  5. Ima li neki ozbiljan razlog da vas neko mrzi? Čudi me…

    Vojvodino moja mila, ajmo mi polako.

  6. Pa šta ako je išvrljan Vaš izlog, išvrljane su i fasade naših zgrada pa šaljete kazne, opomene i dajete na prinudnu naplate. Sad lepo inspekcija i Vama da naplati kaznu i da vas da na prinudnu naplatu kao što to radite i rođenim građanima. Sram Vas bilo. Imate policiju kojoj ne date da radi svoj posao, uveli ste komunalnu policiju koje nigde nema a sve to plaćaju građani Srbije. Stidite se svi!

  7. Opsta stvarnost
    Kako su pisali ovima sto su na vlasti
    Pisace i onima sto Budu dosli na vlast
    Kultura na nivou

  8. Da se povise kazne za narušavanje imovine da vidiš kako se ne bi bavili ovakvim beskorisnim stvarima

  9. Невероватно!? Ови из СНС ду стварно чудни, деца им за Нову 2018. годину украсила излог а они се буне уместо да су ангажовали оне своје јаране из Пећинаца да им декоришу просторије и излоге, илу да праве шпалире…или су то оставили за мартовске градске изноре….да ср момци нр прегорсирају….али није ми јасно што се буне за декоравију?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.