Ispred RIK-a napadnut direktor Republičkog zavoda za statistiku

Ostavite komentar


  1. Срамота је напасти било кога а ово што се дешава ме подсећа на ратно стање..Хоћемо ли се поново убијати између себе као што су четници и партизани због политике?
    Згранута сам..Надам се да је уважени г. Ковачевић добро..

  2. Ma taj dugigodišnji direktor Statističkog zavoda je smeće kakvo se retko radja. Ja bih ga, da mogu, išamarala u ime sve sirotinje, jer on tvrdi da u Srbiji nema sirotunje i da se lepo živi. Sramota.

  3. Nisi još objaviijo ni prave rezultate popisa.Svo tvoje delovanje je u funkciji lažiranja smradu ljudski.

  4. Stvarno nema smisla. Kako uvek i svugde ima nekakvih siledžija koji će da iskoriste svaku priliku. A ovi amateri ne umeju ni svoje ljude da zaštite, a šta da očekuje „običan građanin“?

  5. Miladine Kovačeviću, sram te bilo! Mator čovek a laže!! Da su skočili na tebe kao zveri, ne bi ti sad davao izjave… Niko te nije oborio i nisi pao. Za sve postoje snimci!

  6. Šta je to što čoveka od 71 godinu dovede u sranje ambicije i moći? Mudrost nije. Mržnja , narcisoidnost?Preko 70 godina za svaku licencu za dalji rad je potreban lekarski pregled po zakunu naše države. Ima li ga ovaj čovek?

  7. Zašto objavom ovakvih lažnih vesti širite teorije zavere o nasilju nad ovim kočničarima naše veličanstvene pobede? Ovo je naša „Kristalna noć“ i nećete nam je oduzeti lažima o nasilju. I ja i Marinika i Srđan i Ćuta i Lazović i Miki, jasno smo rekli da je „Srbija protiv nasilja“, nigde nismo rekli da smo mi protiv nasilja, jer revolucija pretpostavlja nasilje da bi se osvojila vlast. Ima da ih deremo na svakom mestu, sve dok ne dobijemo vlast. Pa nisu glasovi birača sveto slovo, i građani birači su samo ljudi i mogu da greše, a ovaj put su pogrešili kada nam nisu dali bezgranično poverenje.

  8. Романтично, емотивно, пуно емпатије !. Понашање је тако суптилно тј. НЕНАСИЛНО !………..Тако само извадите палице дрвене, ножеве, боксове и остала ненасилне средства и тако то и тако то и…мр…мр…мр…мр…мр…мр….До следећих избора и онда све тако опет итд.итд……

  9. @Andjelina
    19. decembar 2023. u 01.20
    Ma taj dugigodišnji direktor Statističkog zavoda je smeće kakvo se retko radja. Ja bih ga, da mogu, išamarala u ime sve sirotinje, jer on tvrdi da u Srbiji nema sirotunje i da se lepo živi. Sramota.

    Stvarno nema sirotinje u Srbiji, sve puka bogatinja.

    @Dragan
    19. decembar 2023. u 06.30
    Kako direktor od 71 godine. A penzijA

    Stvarno kako? Nezamenljiv nije.

    @Era
    19. decembar 2023. u 07.50
    Po zakonu (ako ga ima) njemu odavno nije mesto tu.

    Selektivno sprovođenje zakona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.