Istraga nije znala za Lončarove fotografije sa "zemuncima"

Boro Banjac, bivši načelnik UBPOK-a, navodi da kontroverzne slike nisu osnov za pokretanje istrage

Ostavite komentar


  1. Fotografije dolaze do šefa policije, koji igrom slučaja sa Lončarom deli istog šefa. Što u stranci, što u vladi. I onda sledi oproban scenario: Prvo talas diskreditovanja medija, pa Ilića, pa sve pada u senku sledeće afere, a ona sledeće i tako do aprila.

  2. Ja sam mala beba tek mi je 53godina jel sa kovertom da se zahvali na poligraf pod hitno

  3. Šta je veća blamaža- loš rad policije ili loš izbor društva minista Lončara? Procenili su da je ovo prvo.

  4. Pitanje postavlja otkud to kod Velimira Ilica? Nisu Problem fotografije, vec zasto dosad se Ilic nije setio da ich pokaze. Znamo da je od Ilica poteklo i pismo Koje je dobio od legije i to na isti nacin kao i fotografije kad je trebalo nekog da ucenjuje.

  5. A poligrafi i ostale "igracke"? Sta bi sada? Za Jajince se digla sila i ordija, a sada?

  6. Boro Banjac, nekadašnji načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK ) se ozjasnio ovim povodom jednom jedinom recenicom: – Prvi put sam sada video te fotografije. Dok je trajala istraga protiv Zemunskog klana te fotografije policiji nisu bile dostupne –
    Sta trebamo mi, konzumenti raznih vesti i raznoraznih izjava da zakljucimo?
    Da je Loncar nevin, uprkos nesumnjivih devastirajucih fotografija i njegovih licnih uplatkavanja kroz naivna opravdanja u medijima ?

  7. Slučajno mu operisao oca, još kao specijalizant, sin od oca zove tog specijalizanta SVOJOJ KUĆI da mu se zahvali i doktor rado tamo i odlazi, da se samo upozna i eventualno popije piće! Jeste, samo malo sutra. Sve i da jeste bilo u pitanju samo to – operacija i zahvalnost, šta je imao doktor da odlazi u kuću kriminalca da prihvata zahvalnost, ako ne očekuje kovertu?? Pravi Doktor bi rekao – cenim vašu zahvalnost, ali gospodine to je moja dužnost i posao. A neki drugi doktori bi otišli do Zemuna po "zahvalnost".

    I na sve to – nesrećnom Lončaru se baš od svih ljudi na svetu desi da kupi stan od žene jednog od najvećig ubica koji radi sa tim istim zahvalnim sinom? Baš je ovaj Lončar bio baksuzan, valjda ga je to do sad prošlo. Gde god da mrdne, zakači mu se neka mafija da mu zahvaljuje ili posluje s njim.
    Tako se sličan baksuz desio i Vučiću, da njegova žena kupi jedan veliki stan u Belvilu (odma pored njegove garsonjerice) i to baš od vlasnika najvećeg lanca računarski radnji u Srbiji, za kojeg se – samo šuška naravno – da sad pripada njegovom bratu. To kad te baksuz potera, to ne zna da stane…

  8. A po cijem nalogu i zasto su prebili loncarevog nacelnika ispred urgentnog centra. Ne zna se ko je al se zna zasto zakljucao intenzivnu negu

  9. pa tih slika je bilo po novinama oho-ho…tako je loncar i dobio cuveni nadimak… neko je to morao da vidi i da dobije inspiraciju. e, sad niko ne ocekuje od policije da bude nacitana i pametna… ali dnevne novine je neko od njih valjda kupio, makar da zavije besplatnu pljeskavicu iz oblitnjeg kioska.

  10. Nas premijer ima obicaj da kad mu se neko zameri izjavom, kritikom da odmah ocrni tu osobu. Ali zato voli da se inati kada neko argumentovano kritikuje njegov kadar (Loncar, Mali…) i da ih stiti da bi pokazao svoju moc. Kada je za jednu recenicu smenio Gasica, hteo je da ostavi utisak principijelnog coveka.

  11. Ma,nema šanse:AV:"Ne dam Gašića i Lončara!"-Ne da čovek,pa to ti je!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.