Istraživač BCBP Đorđević: Tužilaštvo nemo o aferama, nemoćno pred policijom

Ostavite komentar


  1. Kriminal na svakom koraku, na vma ono sto se nabavi je 10 puta skuplje od realne cene! E sada su ptpisni dvogodisni ugovori za nabavku reagenasa za laboratoriju po cenama koje su 9 puta vise od realnih! Poslali su specifikaciju u rfzzo od istih firmi i po istim cenama. Lopovluk nevidjen!

  2. Kriminal na svakom koraku, na vma ono sto se nabavi je 10 puta skuplje od realne cene! E sada su ptpisni dvogodisni ugovori za nabavku reagenasa za laboratoriju po cenama koje su 9 puta vise od realnih! Poslali su specifikaciju u rfzzo od istih firmi i po istim cenama. Lopovluk nevidjen! OKG Dragan Dincic, miroslav vukosavljevic, ugljesa jovicic!

    1. Bojana, podnese odmah krivičnu prijavu. Anonimno, specijalnom tužilaštvu, kopija Zagorski Dolovac. Pošto neće reagovati, kada budemo lustrirati sve redom, i to će biti na spisku, pa ćemo pokositi i njih i one korumpirane i bedne, nesamostalne, zamenike javnih tužilaca , od kojih u specijalnom tužilaštvu vrvi kao u košnici. A ako se obrate policiji sa namerno loše napisanim zahtevom za prikupljanje obaveštenja, uzećemo u obzir i te policajce koji se isto prave mutavi. Ne odustaje, jer već se pravi centralni spisak za lustraciju, nije daleko dan kada će biti sprovedena. Samodisciplina plus vera u bolje sutra = pobeda! Podnesite krivičnu, obratite se opozicionim advokatima za pomoć, oni će koje sačiniti za vas. Ali, morate imati dokaze! Ne sumnjam u to da ih imate.

  3. Ok, a šta je sa slučajevima kada policija po nalogu odradi nešto a Tužilaštvo brže bolje prepiše krivičnu prijavu u naredbi za istragu, a onda dalje radi copy paste u Optužnicu? Dakle , obrnuti proces. Onda, zbog nedostatka zakonom obavezujuće tužilačke istrage takva Optužnica padne, pa Tužilaštvo od nekakvog krnjeg materijala od policije krpi novu, koja je na nivou stripa za malu decu….Dokaz za sve ovo je slučaj Miroslava Bogićevića, gde je zbog političke potrebe, ali i ekonomske, da se Vučićevoj anti tajkunstvo i dalje vežba, a da se prevarantu Bogićeviću u što kraćem roku otme imovina, praktično isto na prevaru. Gospodine Đorđeviću, uradite full istraživački projekt u vezi sa ovim, nećete zažaliti. Ima ko da vam da materijal, samo se malo raspitajte. Epilog ovakvog , takođe kriminalnog ponašanja države, je da se uz primenu klasičnog pravnog nasilja , kako od strane tužilaštva tako i od strane suda, pokušavaju osuditi nevini ljudi u paketu sa Miroslavom Bogićević em, umesto da se obrađuje njegova najmanje 500 miliona teška prevara. A razlog za to je što bi onda bila objavljena imena starih ali i novih vlastodržaca koji su mu tu prevaru omogućili! Živeli!

  4. Policija po nalogu tužilaštva da pohapsi sve sudije i privede nadležnom skupštinskom odboru na odlućivanje. Po odlučivanju, da se prepuste skupštini na glasanje. Po izglasavanju krivice, vratiti ih policiji radi sprovoda u zatvor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.