Ivan Karić: Imamo kadrove za "ekološko" ministarstvo

* Srbija još uvek nije izradila Strategiju za borbu protiv klimatskih promena
Predsednik stranke Zeleni Srbije za Danas o ekologiji i politici Vlade

Ostavite komentar


  1. Već treći Karić poslanik u Skupštini Srbije. Do aprila 2017. g. može broj tri da se u mnogostruči…Krajem godine počinje sa radom i BK tv pa udruženim snagama eto nama Karića na predsedničkim izborima, ponovo. Predlažem da radi štednje ukinemo sudstvo i sve zatvore.

  2. Tip je težak prevarant i parazit. Studirali smo zajedno geologiju i u ekologiju se razume kao Marica u krivi.

  3. Koka zanima ekologija narod je toliko siromasan i bedan da vase zaduzenje gradjana ove zemlje od
    10 milijardi evra za ekologiju i zivotnu sredinu nikog ne zanima niti mogu da vracaju …!!!!

  4. Pratim Zelene već neko vreme. Zadovoljan sam. Odličan intervju i navijam za njih. Konstantno se bore za zelene i ekološke stvari.
    Samo napred

  5. Gospodine Karicu, Vi ste jedini istinski borac za zastitu zivotne sredine u Srbiji! Jedini ste koji se godinama bori za uvodjenje posebnog Ministarstva za zastitu zivotne sredine! Jedini ste koji ima glas razuma u Narodnoj skupstini i koji na svakom izlaganju spominje crne tacke Srbije, zelena radna mesta i zelenu ekonomiju!
    Imate punu podrsku mladih i obrazovanih ljudi!

  6. Da je srece pa da ovaj nepismen i pomalo ljubimoran svet uzme i procita po koju informaciju pre nego sto lupi komentar, shvatio bi da gresi! No apsurdno je bilo sta komentarisati osoba koje se kriju iza laznih imena a pritom omalovazava rad coveka kojeg priznaje Evropska Zelena partija!

  7. Jednom će i ovaj narod shvatiti koliko je važno da se formira posebno Ministarstvo za ekologiju ali sa ljudima koji su kvalifikovani da ga vode. Moramo mislit na svoju decu i na životne uslove u kojima će oni živeti. Ako se dobro razmisli, ovo nije prazna priča i ovo što ovaj čovek priča stvarno ima smisla.

  8. Upoznala sam Ivana Karića još pre 20 godina u Istraživačkoj stanici Petnica. Baš mi je drago kada uspe neko tako inteligentan, plemenit i hrabar. Takav je oduvek bio.
    Inače, sigurna sam da novu politiku mogu da nam donesu samo obrazovani i pristojni ljudi. Ivan to svakako, jeste. Budi hrabar, samo napred.

  9. Nešto je drugačije kod ovog lika u odnosu na druge političare. Volela bih da s ekandiduje za predsednika, moj glas i glasove mojih prijatelja bi sigurno pokupio!
    p.s. bas me je interesovalo da li je u rodbinskoj vezi sa onim Karićima, jer njih nesto ne volim, pa sam guglala i ispostavilo se da nije! Napred novi Kariću!

  10. Ivan Karić i Zeleni Srbije se već godinama bore da da na Srbija bude zelenija, čista i zdrava za život. Srbiji je potrebno ministarstvo ekologije i gospodin Karić je odličan kandidat za ministra ekologije. Mlad, obrazovan, bez mrlje u karijeri, dete Petnice. Ovi što hoće da ga diskredituju mogli bi malo da se informišu, on osim prezimena nema ništa zajedničko sa braćom Karić. Go green!

  11. poglavlje je jako bitno iz ekologije ….mislim da su zeleni karicevi za to….samo napred

  12. Gospodine Kariću, valjda ste videli da se u ovoj državi to sa pravim kadrovima ne uspeva.. nažalost. Ali Vama svaka čast, za to što pokušavate i za zelene ideje uvek ćete imati moju podršku.

  13. Baba kaže glasaće za Zelene, čula od Boškića da su dobri, u njih veruju i mladi, pa hoće i ona!

  14. hahaha, ladno svi guglaju da li je u vezi sa Karićima onim od pre. Možda je i šteta što nije, jer bi oni mogli finansijski pomoći ove projekte iz ekologije! bravo zeleni!

  15. Veliki demagog i filozof, kao i njegov bivdi kolega Goran Cabradi. Pisem ovo iz licnog iskustva, a siguran sam da ce se mnogi sloziti sa mnom ako mi objavite komentar.

  16. Zeleni Srbije i Zeleni front sa svim ostalim zelenim udruženjima, pokretima i partijama mogu da promene nešto u zaštiti životne sredine. Ljudi okupite što više ekologa i mladih u vaš front i pokažite nova lica politike.

  17. Ako se ne varam.ova stranka je na proteklim izborima dobila 22.000 glasova.Svima su puna usta ekologije i poljoprivrede,itd.A realno stanje sa gledišta stručnosti je k a t a s t r o f a l n o…!!!Eee,ali zato imamo ovakve ekološke Prometeje,barem koliko i divljih deponija!!!A prihvaćene obaveze po pitanju ekologije,a neispunjene obaveze… ,plaćaće tzv.Gradjani sela Luga….Pogledajte na nove podzemne kontejnere u Beogradu.Novi podzemni kontejneri i novi termin: za r e c i k l a b i l n i otpad…Oprem dobro!!!Do juče su se gadjali terminom r ec i k l a ž n i otpad.E ,..to su dometi naših politikantskih ekologa!!!I sve garniture imaju slogane.Setimo se : Akcija očistimo Srbiju.Al smo je očistili…!!!

  18. Karic ima bolje botove od Cabradija, onoga su i botovi provalili, pa ne klikcu po iznudjenim komentarima. Da nije zalosno bilo bi smesno.

  19. Zeleni su projekat kabineta da bi ushtinulo jos pola % demokratskih glasaca. APP. Prvi pokusaj je bio pilot, sada idu malo jace. Pozdrav botovima.

  20. Lepa ekipa se skupila, Karic i Bulatovic – ko ih ne zna neka progugla malo… Bulatovic veciti prilepak, Karic Botin potrcko… Karic vec drugi mandat u Parlamentu, i sta je postigao kao "Zeleni" ??? Nula bodova naravno…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.