Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 1foto (BETAPHOTO/Press centar UNS)

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Kako dodaje, potpisivanjem Briselskog sporazuma pre 11 godina je učinjen prvi korak ka onome što se prekjuče desilo i što se neće zaustaviti sve dok Srbija i formalno ne prihvati lažnu državu Kosovo kao ravnopravnog političkog partnera.

“Sa druge strane, Srpska napredna stranka zamajava narod da imamo pouzdane partnere u institucijama Evropske unije. Takav narativ će biti u provladinim medijima sve dok im ti isti mentori budu omogućivali opstanak na vlasti zarad predaje Kosova i Metohije i prodaje prirodnih resursa naše zemlje”, kaže Kostić.

I zaključuje da je zbog prevaziđene politike i urušavanja Srbije u svakom pogledu, neophodna smena vlasti i dolazak suverenističkih snaga koje će kao svoj osnovni politički zadatak imati obavezu da raskinu političku i finansijsku zavisnost od zapadnih centara moći koji nas time drže u potčinjenosti već 25 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari