Ivan Ninić o odgovoru koji je dobio od MUP: Bacanje prašine u oči i neozbiljno za državu

Ostavite komentar


  1. I MUP je pod kontrolom zna se koga i radi onako kako mu se nalozi.Ne treba nista da nas iznenadi u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji u kojoj se sve radi po „af uf ‘sistemu onako kako svevisnji zeli.

  2. Policija odgovore treba da potraži od Upravnika stambenih zajednica, koji imaju spiskove stanara. Međutim, uglavnom su isti ti upravnici članovi SNS i time saučestvuju u krivičnim delima. Pojedini Upravnici se u svojim zgradama ponašaju bahato, bez dogovora sa stanarima zgrada, i deo novca nezakonito sa nekolicinom stanara stavljaju u svoj džep. Tako da ne čudi što nailazimo na zid ćutanja.

  3. problem je da narod misli da svi muljaju,onda nema države
    nego par interesnih zajednica,kojima narod veruje ovako ili onako.
    Narod zna da se sa trafike ukrade kutija cigara u pubertetu ali da neko ukrade celu trafiku zajedno sa magacinom i to normalno ,e nije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.