Ivanović: Verujem da to nisu učinili Albanci

Lideru Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" juče zapaljen automobil

Ostavite komentar


  1. Ma, da hoce sve da "izgori.." od Horgosa do Dragosa.. Ne zasluzujemo mi nista.. Prokleta nacija.

  2. Ma boli me uvo ko je to uradio. Ki je nama oteo plate i penzije, ko nas pravi budalama i jeftinom radnom snagom pa moramo da ćutimo i trpimo?

  3. Ma,to je nemoguće,tako nešto da se desi na KiM,pa makar to bila i severna Mitrovica,a da za to nisu krivi albanci,prosto je neshvatljivo.Šta na to kaže direktor kancelarije za KiM,čudno je da još nije izdao saopštenje.

  4. Gospodine Ivanovicu,po svemu sudeci ovaj odavde ce vas dati ponovo pritvoriti. Ovo je poruka koja se cita iz dimnih signala koje vam salje preko svojih kriminalca koje je instalirao na severu Kim-a kao cuvare dzakova glasackih listica, zastrasivece gradjane i svih vas koji imate razuma i hrabrosti da se suprotstavite njegovom mahnitanju na prostorima na kojima zivi preostali deo Srba na KIM-u. Cuvajte se i znajte da ima jos razumnih ljudi u Srbiji koji su solidarni sa vama u vasoj borbi za istinu i pravdu. Te dve veoma vazne Reci koje je ovaj odavde izbacio iz svog vokabulara i navukao im fantomke koje su njegov jedini politicki recnik. Hvala vam sto opstajete dosledni svojim principima.

  5. samo sam htela da vidim svojim očima da li ste pristrasni i šta smete da objavljujete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.