Ivica Dačić u Skoplju: Kosovo nikada neće postati članica OEBS-a

Ostavite komentar


  1. Kosovo je samostalna drzava kao sto je i Srbija. Motivi si medjusobni sporazumni u vezi obodtranih pitanja loja su intesantna za obe strane. Tako funksionise Dardania u modernim drustvima .

  2. Ma verujemo ti. Isto je skoro bilo Srbi nikad neće prihvatiti preregistraciju kola na RKS table pa šta bi.

Ostavite komentar


Politika

Ponoš: Opozicija koja je odlučila da ne izlazi na izbore, nije odgovorna za bilo šta što se sada dešava 10

Ponoš: Opozicija koja je odlučila da ne izlazi na izbore, nije odgovorna za bilo šta što se sada dešava

Mi nikada nismo bili ujedinjeni sa Savom Manojlovićem, i to je gotovo šarmantno da nas on poziva na nešto što se možda neće desiti, jer o tome tek treba da donese odluku, i usput nam zaviruje u novčanik. Za nas izbori ne postoje, i zar treba ja da rušim neke kutije 2. juna jer je sada neko rezigniran, izjavio je za N1 Zdravko Ponoš, predsednik stranke "Srbija Centar".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.