Ivošević: Vučić je predsednik države, premijer i pravosuđe, ali po Ustavu ima ovlašćenja kao engleska kraljica

Ostavite komentar


  1. Najbolji student Pravnog fakulteta ikada, tako govori o sebi i govore o njemu. Kako li je polozio sve te ispite uključujući i ustavno pravo? Položio ali nabubao, učenje sa razumevanjem ostaje deplasirana kategorija. Šta onda ostaje za one sa ,,Giga, Mega Alfa,, diplomama?

  2. U pravu je Ivošević za ove izjave optuženih u medijima. Tu mislim i na Koluviju, i na Hrkalović, ali i na Momčila Perišića, koga je Brankica Stanković pokušala da opere u specijalizovanoj emisiji Insajdera.

  3. Tako to sve biva, kad na čelu jedne Države stoji jedan pomahnitali i histerični kriminalac, manipulator i bitanga prve klase,normalne i pametne ljude ostavlja u šoku sa otvorenim ustima i bez teksta,onda se svi drugi,osim njega, stide i crvene a on se ponosno i u vrhuncu sreće nad svojim nebulozama, kupljenih ordenja i aplauza, oseca konačno moćno i jako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.