Poslanik SNS iz Kragujevca podržao Veroljuba Stevanovića kao gradonačenika 1Veroljub Stevanović Foto: Beta/ Emil Vas

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) iz Kragujevca Milan Knežević podržao je kandidaturu Veroljuba Stevanovića za gradonačelnika tog grada, objavio je portal InfoKG.

Knežević, inače doktor medicinskih nauka, univerzitetski profesor, jedan od osnivača SNS i poslanik te stranke u prethodna tri saziva Skupštine Srbije, uskratio je podršku kandidatu naprednjaka za gradonačelnika Kragujevca Nikoli Dašiću jer je kadrovanje u gradskom odboru SNS „zasnovano na rođačkim i prijateljskim odnosima, a ne na trudu i radu“.

On je pozvao građane, bez obzira na stranačku pripadnost, da na lokalnim izborima podrže listu Veroljuba Stevanovića kao „najkvalifikovanijeg kandidata za gradonačelnika“.

Knežević je naveo da je na prethodnim lokalnim izborima, 2016. godine, „jedva progutao“ listu SNS u Kragujevcu, ali i dodao da više ne može da toleriše neznanje i nestručnost kadrova koje naprednjaci kandiduju.

„Zadnjih četiri, pet godina nije mi se dopao način kadrovanja u stranci, pogotovu na lokalu, gde su nekadašnji stari članovi, koji su osnovali stranku i uložili veliki trud u njeno formiranje, bili na odgovarajući način odstranjeni, potcenjeni, pa su zbog toga sami otišli“, naveo je Knežević.

InfoKG je preneo da je Milan Knežević jedan od sve većeg broja kragujevačkih naprednjaka koji su, nezadovoljni radom partijskih rukovodilaca i funkcionera lokalne samouprave u Kragujevcu, napustili SNS i podržali Veroljuba Stevanovića i izbornu listu „Svi na ovu stranu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari