Popović (SSP): Teoretičar zavere Borojević je zaslužio da postane partner SNS 1foto FoNet

Predsednica Stranke slobode i pravde (SSP) u Beogradu Mila Popović izjavila je danas da se Saša Borojević, koji je tvrdio da je dvogodišnja devojčica iz Bora živa, da se nalazi u blizini svoje kuće ili da je oteta i da majka i otac nešto kriju, nalazi na 21. mestu na listi Srpske napredne stranke (SNS) za ponovljene izbore u Beogradu.

„Ovom monstruoznom pričom za koju treba da odgovara, ali i tvrdnjama da su sistem ‘Amber Alert’ programirali pedofili, da je UNICEF Deklaracija o pravu deteta problematična, da Nemačka gubi rat u Ukrajini, da je svaka četvrta devojčica u Beogradu imala abortus, antivakserskom propagandom zbog koje su ljudi umirali, uvredama na račun LGBT populacije, promocijom veterinarskog ivervektima kao leka za koronu, ovaj vlasnik ruske škole, Borojević je zaslužio da postane partner SNS“, navela je Mila Popović u pisanoj izjavi.

Prema njenim rečima, izreka „sa kim si takav si“ najbolje se vidi na beogradskoj „naprednjačkoj“ listi, na koju je dodat i „predstavnik teoretičara zavere“ za koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdio da su ludi i da nema šta da razgovara sa njima, saopštila je SSP.

„Stavljanjem Borojevića na svoju listu, Srpska napredna stranka je dokazala da Beograđanima nude samo opasne laži i teorije zavere, ali i da uvek mogu gore“, naglasila je Mila Popović.

Sada je, kako je dodala, svakom dobronamernom čoveku jasno odakle Šapiću „čudne priče kojima pokušava da pokrije nesposobnost, korupciju i haos u Beogradu“, ali i vrednosni sistem svih koji su pristali da budu u društvu sa „čovekom koji bez morala i saosećanja svaku temu koristi za promociju svojih sramnih teorija zavere kojima nema mesta u normalnom društvu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari