Kragujevac je pod SNS-om potpuno stao: Lista Kragujevac - Znamo se 1Foto: Za Kragujevac - Znamo se!

 

Da je Kragujevac kao grad „potpuni stao” pod ovom vlašću ističe u svojoj današnjoj kampanji jedna od opozicionih lista „Za Kragujevac – Znamo se!” dr Miroslav Stojanović Džiga.

– Polusrušena zgrada tržnice, zgrada suda, kasarna „Radomir Putnik” sa 9 hektara zemljišta, dom JNA sa 4 hektara zemljišta, zgrada korpusa, upravna zgrada Zastave, bioskop Pionir, bioskop Šumadija, čaurnica, zgrada topolivnice sa 4 hektara zemljišta, operativno tehnički centar vodovod u radnoj zoni skladišta, upravna zgrada preduzeća „Ratko Mitrović”, bivši Zastavin promet i servis kraj jezera Bubanj sa 4 hektara zemljišta, zgrada Sokolane u Radničkoj koloniji, upravne zgrade i labaratorije instituta za strna zita, polunapušteni hipodrom sa 23 hektara zemljišta, matična lokacija bivšeg JKP Zelenila na Bubnju sa dva hektara zemljišta, gotovo prazna vojna bolnica na Bubnju, nabrajanu i navode u svom današnjem obraćanju javnosti iz „Za Kragujevac – Znamo se!”.

Po njihovom mišljenju „ovo su sve objekti i zemljišta koji se većinom nalaze u strogom centru grada, prazni i ruinirani oni najjasnije svedoče o devetogodišnjoj vladavini SNS u Kragujevcu”.

– Jedina završena gradska investicija, trg Radomira Putnika ispred prazne zgrade suda, koji je otežao kretanje vozila u gradu, samo dodatno skreće pažnju da je centar grada u potpunosti devlastiran, gotovo napušten. Postali smo palanka i to neće moći da prikrije ni „Zimska čarolija” plaćena našim novcem 19.790.000 dinara bez PDVa, ističu oni us vom saopštenju.

Kada se svemu ovome, po njihovim rečima, dodaju razrovane ulice, trotoari i totalni kolaps u saobraćaju, jasno je da nam se režim smeje u lice sloganom „Kragujevac ne sme da stane” jer svi vidimo da je „Kragujevac stao”.

– Zato, dragi Kragujevčani, predstojeći izbori su prilika da glasanjem za redni broj 12, smenimo vlast SNS u Kragujevcu, da pokrenemo Kragujevac, da realizujemo kapitalne gradske investicije, da ponovo postanemo grad, pozivaju oni sugrađane pre lokalne izbore.

Na listi „Za Kragujevac – Znamo se!”, dr Miroslava Stojanovića Džige, su 42 kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca na lokalnim izborima raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari