Biračka mesta i listići nepristupačni za sve vrste invaliditeta: Lista Za Kragujevac -Znamo se povodom Dana osoba sa invaliditetom 1Foto: Za Kragujevac - Znamo se

 

Povodom današnjeg Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, javnosti i medijima se obratila opoziciona lista za lokalne izore Za Kragujevac -Znamo se!

– Znam da ćete se suočiti sa nepristupačnim biračkim mestima, sa glasačkim materijalima koji nisu prilagođeni za sve vrste invaliditeta ali nemojte odustati. Iskoristite Vaše pravo i glasajte za one koji će na pravi način zastupati Vaša prava, podsetila je baš na današnji dan dr Milena Stojanović, predsednik CZSŽ (Centar za samostalni život) OSI (Osoba sa invaliditetom) i kandidat za odbornika grupe građana Za Kragujevac- Znamo se!

Svaki glas je važan ali, po njoj, glasovi onih koji se slabije čuju su mnogo bitniji.

Doktorka Milena Stojanović je poručila da izlaskom liste Za Kragujevac – Znamo se! građani Kragujevca imaju za koga da glasaju i pozvala ih da na predstojećim lokalnim izborima 17. decembra zaokruže broj 12 , listu koja zasigurno neće izneveriti svoje birače.

– Znamo se!, završila je ona svoje obraćanje medijima i Kragujevčanima.

Da podsetimo, na listi Za Kragujevac – Znamo se!, dr Miroslava Stojanovića Džige, su 42 kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca na lokalnim izborima raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Više vsti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari