Da li je moguće da se predsednik opštine Novi Beograd toliko uplašio od "žena sa punom kesom alata": 1 od 5 miliona ponudio zaštitu Bovanu 1Ilustracija Foto: Fejsbuk/ Protiv diktature Beč (Arhiva)

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ poručila je danas predsedniku opštine Novi Beograd Bojanu Bovanu, povodom njegove objave da su ga jutros napale „žene sa punom kesom alata“, da im dostavi plan svojih aktivnosti i da će ga oni zaštititi od napada, saopšteno je iz te grupe građana.

Oni su upitali Bovana da li je moguće da se toliko uplašio „žena sa punom kesom alata“ da je odmah morao da se oglasi saopštenjem, podsetivši da su jutros u 9.00 imali konferenciju za štampu na Bežanijskoj kosi, blizu mesta gde je Bovan „navodno“ napadnut.

„Predlažemo Bovanu i njegovom mentoru Aleksandru Šapiću da obiđu parcelu ispred koje smo imali jutros
konferenciju za štampu i da kažu građankama i građanima Novog Beograda kada će početi da zidaju Dom zdravlja na Bežanijskoj kosi, umesto da izmišljaju kojekakve napade“, dodali su u saopštenju.

Kako navode, „sudar realnosti koji čeka Bovana i njegovog mentora, bivšeg gradonačelnika Aleksandra Šapića je blizu i zato je razumljivo da moraju da se brane nekim izmišljenim napadima i jeftinim trikovima“

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ pozvala je sve učesnike izbora koji će se održati 2. juna da se uzdrže od nasilja.

„Bovana pozivamo da se ne plaši, a ako mu je potrebna zaštita naši aktivisti će mu je pružiti, samo mu nećemo pružiti zaštitu od zakona, tu smo valjda svi jednaki“, zaključili su u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari