Dačić i Palma u Jagodini: Iza nas stoje dela 1Foto: Beta/Dragan Gojić (arhiva)

Lideri Socijalističke partije Srbije (SPS) i Jedinstvene Srbije (JS) Ivica Dačić i Dragan Marković Palma izrazili su danas u Jagodini uverenje u pobedu te koalicije na lokalnim izborima, ističući da iza nje stoje dela.

„Moj brat Dragan Marković Palma živi za Jagodinu, posvećen je svom gradu, selima i svojim građanima. Mi smo u koaliciji od 2008. godine i najdugovečnija smo politička koalicija. Od tada je bilo mnogo izbora i ja sam Palmu više puta pitao: ‘Hoćeš li da budeš ministar?“ On je uvek to odbio rekavši: ‘Hoću da budem sa svojim Jagodincima“, i on je jedini čovek u Srbiji koji je odbio da bude ministar. I zato i zbog svojih dela treba da pobedi u Jagodini“, rekao je predsednik SPS i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić na završnoj konvenciji koalicije SPS-JS u Jagodini.

Marković je izrazio uverenje da će lista koju predvodim dobiti više od 60 odsto glasova Jagodinaca, jer iza nje „stoje dela“, navedeno je u saopštenju koalicije SPS-JS.

Lider JS se osvrnuo i na nedavno usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, ocenjujući da su države koje su je izglasale prekršile međunarodno pravo.

„Sve evropske države koje su glasale protiv Srbije u Generalnoj Skupštini UN pobedićemo na Evropskom prvenstvu u fudbalu“, poručio je Marković na konvenciji SPS-JS koja je održana u izletištu „Potok“, u prisustvu 5.000 građana Jagodine i okolnih sela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari