Kreni-Promeni: Opština Čukarica SNS-u dala 23 overivača, opoziciji ne daju nijednog 1foto: R. Z//ATAImages

Direktor kampanja „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović izjavio je danas da su predstavnici tog pokreta od zaposlenih u opštinskoj upravi saznali da je opština Čukarica Srpskoj naprednoj stranci (SNS) dala 23 overivača koji su im i prekovremeno overavali potpise, a da „opoziciji ne daju nijednog overivača“.

Kako je saopšteno iz „Kreni-promeni“, Manojlović, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste „I ja sam Beograd – Kreni – Promeni“, ušao je danas popodne sa saradnicima Nikolom Stankovićem i Aleksandrom Jovanovićem u opštinu Čukarica, gde se još nalaze, u znak protesta zbog toga što im nisu dati overivači potpisa podrške grđana.

„Prekršeni su svi dogovori koje smo imali sa opštinom Čukarica. Pre neki dan su nam uskraćeni overivači jer su bili na dočeku kineskog predsednika. Danas smo umesto overivača za ceo dan, dobili overivača na dva sata. Pogledajte samo na snimcima koje smo objavili broj ljudi koji je ostao da čeka“, izjavio je Manojlović.

On je najavio da će sa saradnicima provesti noć u opštini Čukarica, sve dok opštinska uprava ne reši problem sa overivačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari