Savo Manojlović o nasilništvu Aleksandra Šapića: Beogradu ne treba gradonačelnik koji razbija telefone 1foto: Vojin Radovanović

“Beogradu treba gradonačelnik koji rešava probleme građana, a ne razbija telefone građanima“, izjavio je kandidat pokreta Kreni-Promeni za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović povodom današnjeg nasilničkog ponašanja predsednika Privremenog organa Beograda i kandidata koalicije oko SNS za gradonačelnika Aleksandra Šapića.

„Sramota je da je ovaj čovek 15 godina u različitim strankama obavljao vlast u Beogradu. Reč je o osobi koja je od 2009 – 2012 bila pomoćnik tadašnjeg gradonačelnika. A onda je obavljao vlast kao predsednik opštine Novi Beograd i na kraju kao gradonačelnik. 2. juna Krećemo – Menjamo. I ja sam Beograd“, napisao je Manojlović na mreži „Iks“.

Savo Manojlović na izborima 2. juna, ukoliko ova lista u zakonskom roku preda potpise, biće nosilac liste “dr Savo Manojlović – I ja sam Beograd – Kreni – Promeni”.

Aleksandar Šapić danas je na Savskom nasipu održao konferenciju i tom prilikom izjavio da će danas ili sutra biti uklonjen poslednji nelegalni splav sa Savskog šetališta na Novom Beogradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari