Vojislav ŠešeljFoto: FoNet/SRS

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da se nada ;da će koalicija „Niš sutra“, koja se nalazi pod rednim broj jedan na biračkim listićima u Nišu, ubedljivo pobediti na predstojećim lokalnim izborima.

„Niš ne sme pasti u izdajničke ruke, u ruke prozapadnih partija koje su ga unakazile. Setite se šta se desilo posle 5. oktobra kada su te izdajničke stranke preuzele vlast. Uništile su Elektronsku industriju, Mašinsku industriju i sve drugo što je radilo u Nišu“, izjavio je Šešelj prilikom podele njegovih knjiga na platou ispred Tržnog centra „Kalča“.

On je takođe rekao da se nada da će radikali imati odobrnike u Skupštini grada Niša i da će učestvovati u izvršnoj vlasti.

„Mislim da smo zaslužili toliko da imamo barem jednog predstavnika u Gradskom veću i da imamo naše predstavnike u svim niškim opštinama. Mi smo svuda na zajedničkoj listi i imamo ozbiljne kandidate“, rekao je Šešelj.

Lider radikala deliće danas knjige i u Parku Svetog Save, a sutra završava boravak u Nišu podelom knjiga na centralnom šetalištu u Niškoj Banji.

Po njegovim rečima, građanima Niša podeljeno je ukupno oko 16.000 knjiga.

„To je naš radikalski doprinos predizbornoj kampanji i našoj koaliciji ‘Niš sutra’ koju predvodi Aleksandar Vučić, a u kojoj smo ja, Ivica Dačić i još nekoliko patriotskih partija“, izjavio je Šešelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari