Zdravko Ponoš: Deo opozicije koji izađe na beogradske izbore 2. juna statiraće davanjem legitimiteta

Ostavite komentar


  1. Mnogo ste loša opozicija, kad ovoliko lošu vlast ne možete da pobedite…
    I da se Vučić povuče iz politike, vi biste opet izgubili… Jedan je Zoran Đinđić

  2. Šta je tu novo: Ljutić, Draža, Kadijević… pa nama je junak Marko Kraljević koji je bio turski vazal!!

  3. Bravo majstore. Nadam se da i Niška opozicija ima dostojanstvo i neće izaći na unapred nameštene izbore.

  4. Novi zbori,nova kradja i farsa.Sada ce pored srpske „vjecne“ teme(Kosovo,koja nista ne znaci i nece cak ni jednu rupu na cesti zakrpati) biti za narednih 50 godina,dodata i „Srebrenica“.To ce da zaposli novu grupu bezvezanata,prodavaca magle i opsteg jada na Hepi,Pink i RTS,koji ce da nastave sa propalom mitonanijom,pricom o „trulom“Zapadu,saljuci i skolujuci svoju djecu po Parizu,Londonu,Njujorku i ostalim „orijentalnim“ destinacijama,uz ovacije krezube mase.

  5. da je teški mentalni bolesnik, koga je opozicija priterala uza zid, opet našao neke koji su se prodali za šaku evrića i lažna obećanja. Žalosno po narod, ali Ponoš je u pravu. Kako sam sebi čovek može objasniti da ide tamo gde će mu slomiti nogu, a i ruku???? Nadam se da će ovaj zalutali narod uskoro početi da poštuje sam sebe i ljude koji se drže obećanja i onog šta pričaju.

  6. Ponoševa izjava ne stoji; vidim u delu opozicije koja izlazi na izbore Davida koji ce se boriti protiv Golijata; naravno da ce u ovom slučaju pobediti Golijat, ali uvek cu biti na strani onih koji nemaju šta da izgube. Da li mislite da ce neizlaskom komplet opozicije režim izgubiti legitimitet i legalitet? Briga Vučica i za jedno i za drugo, njegov obraz ionako nikada ne može da pocrveni.

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.