Potpise za izbore u Beogradu predali u „foto-finišu“: Taktika ili problemi sa sakupljanjem potpisa?

Ostavite komentar


  1. Dakle pogledajmo doktora i recimo da je za sve kriv neuki narod, neinformisanost, medijska nepismenost i blokada, ako mozemo. Ni stida ni srama.

  2. Sto se mene tice, sto sam stariji, sve se vise stidim pretstavnika mog’ naroda…, sva sreca pa odavno vec nisam tamo, ali ko zna iz kog’ razloga kao pratim sta se desava.
    Gledam, citam, ne verujem koji likovi su u poziciji i opoziciji, pa svi su pre svega polu-pismeni, neuki, nevaspitani, a o ljudskim osobinama ili o nekoj dozi inspiracije osobom ili grupom da i ne govorimo. Na sta je spalo nase drustvo !? Pa jel’ su stvarno svi kvalitetni otisli ? Steta…, meni iz daljine sve to nekako deluje kao da nece jos dugo sve to zajedno da traje.
    Srecno…

  3. Ova slika Nestorovića govori više od reči. On bi se mogao okarakterisati kao najveći dobitnik korone, uz Dariju Kisić. U koronu je ušao kao doktor, pulmolog, a iz korone izašao kao geopolitički stručnjak opšte prakse, patriotske provencijencije i rusičastog pogleda na svet. Šarlatan, a što mu garantuje uspeh na političkoj sceni Srbije.

  4. Ovo su promašaji i stranke koje iz senke rade za vladajuću stranku. Sve zajedno neće imati tri posto

  5. Čitam redovno Danas i svaki put se nasmejem kako većina čitalaca ima neku maglu pred očima iako je šatro prosvećena. Nestorović će biti najveće iznenađenje ovih izbora!

  6. Nažalost svi su oni AV igrači pod budnim okom službe.
    Misli svojim glavom, 17.12.23 …

  7. Mislim da su ovo samo produženi ,,pipci“ SNSa koji služe za odvlačenje pažnje sa njihovih zlodela i da će poslužiti samo neopredeljenima da se lakše odluče da glasaju SNS! Za to 100% služi Čeda i skoro svi ostali,na žalost…

  8. Izvinjavam se na slovnoj grešci – naravno da se piše pravilno provenijencija, ali tako je to kada nemamo mogućnost ispravke.
    A reč rusičasto nije greška, već je u pitanju rusičast pogled na svet, u smislu prožet Rusijom, rusofilstvom, ruskom propagandom i sl.

  9. Petar- Ti li si Branimire Nestoroviću!?Šta ćeš ovde,zar nisi u BIA ,,firmi“ po čitav dan???

  10. Doslo je vreme da izvadim dedinu sajkacu iz naftalina i da pokazem koliki sam Srbin i naravno ne dam nikom Kosovo! Zato mi dete ide u skolu u centru BGD gde nemaju toalet papir, ubruse, tecnost za brisanje table, lopte vijace i ostale rekvizite za fizicko pa to moraju roditelji da kupe.
    Ali zato imamo velelpni stadion u Leskovcu i Zajecaru bitno je da ima nesto da se odigra u kladionici a vi deco sto ne volite fudbal odeslite se na drugu planetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.