Pokrenuta opsežna operacija: Na koji način naprednjaci planiraju da zadrže Beograd i šta je jedini lek za nameštanje izbora?

Ostavite komentar


  1. Dok se opozicija jos bavi oko ciscena Sava male, nikao je Beograd na vodi, grandiozan i velelepan. To je pobeda na izborima.

  2. donet zakon po kome ne mozes da glasas na novoj adresi, ako na njoj nisi prijavljen duze od pet godina.

  3. Mutirani radikal je odavno pročitan. Ali to što on takav, narcisoidan, nestabilan, egocentričan, lažljiv ima podršku u delu naroda, ukazuje na sumornu budućnost stanovnika Srbije.

  4. Kako da sprečiš mahinacije kad ne možeš da proveriš da li je još neko prijavljen na tvojoj adresi? Za kuću i nekako, za stan u zgradi kako??

  5. Apropo price da je opozicija sprecila kradju 2000. Tada je narod koji je usao u skupstinu sprecio kradju, jer je tamo nasao dzakove sa gl. listicima. Da toga nije bili milosevic bi pobedio.

  6. Pa ako sve to krece tako da se montira, ako svaki dan ideu vesti o povecanju penzija, ako se svaki dan neko iz SNS-a obracunava sa Djilasom, Aleksicem, Ponosem,meni nije jasno sta rade predstavnici opozicije, koje se ne dogovore o automatskom , neizostavnom odustajanju od takvih splacina i gadosti.

  7. Evo dokle je Srbija stigla Danas?
    Da posten Svet koji je ceo svoj zivot radio posteno,stedeo,pusio jeftinu krzu,jeo koske i zoganje da Danas mora da se pravda kao Jagoda u supermarketu da nije nista stavio u svoj zep,vec naprotiv Svi,Svi,Svi su duboko gurali svoje prste i mesetarili!!!
    Stidite se?

  8. treba pogledati klip stamatovica kako prica da ce SNS da preseli birace iz drugih opstina da mu obezbedi koalicionu vecinu da zadrzi vlast – kako kaze, potpuno legitimno

  9. Treba samo uporediti brojeve i videće se ogromna muljaža. Po gašiću je prijavljeno oktobra ove godine 2323955 građana, u biračkom spisku ima 1610052 osobe, a po popisu od prošle godine šire područje grada ima 1681405 stanovnika. Pa ovo može samo u Srbiji.

  10. Prošli put je opozicija imala 70000 glasova više,što im smeta 10000 prijavljenih ? Jel to znači da bi više voleli da nas je manje ?

  11. Samo da veliki broj građania ne nasedne na prednjačke podvale „svi su isti“, „bojkot“ i „čekamo novog, mladog a iskusnog i neopljuvanog“. Te podvale su uspele naprednjacima nekoliko puta do sada.

  12. uvek ista priča…zašto opozicija izlazi na izbore kada su uslovi gori negi ranije…sa druge strane prodaje decenija i stalno se govori o azurnim biračkim spiskovima a oni nikad neazurniji. Problem je što opozicija „gleda“ Srbiju iz kruga dvojke i sa društvenih mreža

  13. Bio kontrolor na proslim ..Gde kradu :
    Sigurni glasovi i što predsednik izbornog mesta nosi u opštinu vreću …… Svojim kolima peske i uz mogucnost da do opštine vracar ide preko kragujevca!!!!! Kontrolori moraju da sacekaju i potpisu izborne rezultate i da se taj broj podudara sutra sa opštinom i RIK…ukoliko se ne podudara sa kontrolorima sa izbornog mesta na robiju ili ljude iz opština ili iz RiK!!!

  14. Molim Danas da nam odgovori u kojoj to državi lokalni narod bira vlast a ne Ameri. Ameri, čini se, biraju i predsaednike mesnih zajednica po celoj ovoj nesrećnoj planeti.

  15. Počeli su autobusi iz Repuplike Srpske (parkiraju se kod Brankovog mosta ,gde je okretala 43) da dovoze „turiste“ iz R.S. da promene prebivalište na neko vreme(dok ne prođu izbori).

  16. Bojkot bi možda imao smisla, ali SNS ne bi imao nikakav problem da vlada i sa 10% izlaznosti.
    Zato me nasedajte na one koji pozivaju na bojkot ili da ubacite „beli listić“ jer to ide samo u prilog vlasti.
    Ako nemaš za koga, ti glasaj protiv vlasti.

  17. Dovoljno je provesti jedno popodne i bilo kojoj stanici i više je nego očigledno, u ponedeljal sam bila baš na vračaru sa detetom, ispred nas je bila grupica „cimera“ iz Užica, Kragujevca i Ćuprije, svi su se prijavljivali na isti adresu, na pitanke službenice koji je broj stana na adrrsi na koju se prijavljuju ni jedno nije imalo odgovor!

  18. To su zanemarljive brojke. Ako izadje preko 60 % zvalavi pada u BG a za republiku neće dozvoliti a možda je i dogovor takav!

  19. Neko je pre mene spomenuo: na sajtu statistickog zavoda Srbije u izvestaju posle popisa 2022 da region beograd ima 1.681.405 stanovnika i to je ZVANICNA BROJKA.
    Gasic prica 2.234.567 ili slican broj i to niko od novinara, javnosti ali NIKO ne trazi odakle taj broj = ne ici dalje dok se ta cifra ne objasni i to do kraja…

  20. Pobeda tj. oslobođenje grada je u rukama Beograđana i nikog drugog. Pozdrav i srećno.

  21. Zasto konstantno objavljujete samo ove debilne botovske komentare i srozavate Vas list na nivo najobicnijeg radikalskog pamfleta?

  22. Broj stanovnika nema velike veze sa brojem biraca, jer pravo glasa imaju punoletna lica, a broj stanovnika cine svi koji zive na odredjenoj teritoriji. Ali, posto je sve, pa i ovo deo neke kampanje, ukoliko SNS dobije izbore sa tig 16000 glasova, da im se oduzmu ti glasovi. Eto..

  23. zatvoriti spiskove sa mesecom maj 2023.god.i stvar resena , sve posle toga zajednička komisija svih stranaka reg na teritoriji grada beograda, da pregleda dokumentaciju onih pridoslih ..odakle su došli .kojim povodom jako je vršena prijava sa l su se odjaviti iz prethodnog prebivališta, dali su tamo imali neku nekretninu, dali i dalje je imaju na koga se vodi ako se vodila na njih dali se i dalje vodi ..isto tako pod kriv odgovornoscu istih da daju izjavu ako je ovo samo privremeno daim se momentalno oduzima nekretnina ako je ovo samo fiktivno prijavljivanje zbog davanja glasa ,,gazdi srbije ,,i jos nesto dana celu te ekipe bude ispred eu predstavnik a moze i iz nekih ambasada i stvar resena,….

  24. Sekta je nervozna te ce dovoditi jos vise sendvicara. Nikakav bojktot ne dolazi u obzir. Opozicija je zajedno sa svima nama koji hocemo da vidimo ovu bedu od vlasti sklonjenu nakon 12 godina.

  25. Vidim podelili se botovi. Jedni hvale ove termite, a drugi pozivaju na bojkot. Promucurni pioni. Nista gore od ljudi sa malo mozga , a mnogo ambicije. I jos pride bez stida. Opis clana SNS.

  26. Kad god se izgube izbori opravdanje da su pokradeni a kad se ovoje izbori kao petog oktobra.Znaju oni dobro da je Kosturnica pobedio sa 49 posto osvojenih glasova i to im nije smetalo.

  27. pojma vi ni o cemu nemate a hocete vlast alo nije vlast odlazak na zelenu pijacu jbt,to je ozbiljna rabota a ona nije za svakoga,ima jos mnogo toga da naucite,svaka budala ima svoje zadovoljstvo pa i vi

  28. Samo se trazi alibi za izgubljene izbore i izmislja svasta. Umesto da rade konkretne stvari koje bi gradjane uverili da su oni bolja opcija od postojece

  29. @M Tačno je da broj stanovnika nije merilo, ali teško da možeš da me ubediš da je od 1680000 samo 70000 maloletnih osoba, računaj 18 x 20000, koliko se rodi godišnje to je oko 360000. Matematika je egzaktna, više od 1320000 dirača nije moguće, sem muljaže.

  30. И да је „придошлих“10.000хиљада, није то неки број са којим се добијају избори.Београђани треба да изађу у што већем броју и победа је загарантована.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.