Boško Obradović o vlasti u Beogradu: Opozicija treba da formira prelaznu gradsku vlast, oročenu na dve godine 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Lider Dveri Boško Obradović poručuje da opozicija treba da formira prelaznu gradsku vlast, oročenu na dve godine, sa zadatkom da se zaustavi Vesićev lopovluk, saobraćajni i urbanistički haos i uvede red. To dugujemo Beograđanima koji su smenili Vesićev koruptivni režim.

On je odgovarajući na pitanje Danasa kako će Patriotski blok nastupati u Skupštni grada u kojoj ima četiri mandata, kratko rekao da će o svim daljim koracima odbornika Srpskog pokreta Dveri obavesti javnost tek kad se budu znali konačni izborni rezultati jer izborni proces nije okončan.

– SNS i SPS su izgubili većinu u Beogradu. Opozicija treba da formira prelaznu gradsku vlast, oročenu na dve godine, sa zadatkom da se zaustavi Vesićev lopovluk, saobraćajni i urbanistički haos i uvede red. To dugujemo Beograđanima koji su smenili Vesićev koruptivni režim – ukazuje Obradović.

Danas će opozicija održati sastanak na kojem će razgovarati o eventualnoj saradnji u Beogradu i načinima da se isprave mnogobrojen nepravilnosti na biračkim mestima u glavnom gradu.

Osim Obradovića, na sastanak sa koalicijom Ujedinjeni za pobedu Srbije, pozvani su i lista Ajmo ljudi, koalicija Moramo, koalicija NADA i Zavetnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari