Bratislav Jugović: Ana iz Jarkova odgovorna za loš rezultat na izborima 1Bratislav Jugović, poslanik SNS, Skrinšot

Bratislav Jugović, član SNS, u jutarnjem programu „Probudi se“ rekao je da smatra da Ivica Dačić treba da bude u igri za premijera, a da je za slabiji rezultat SNS na republičkom i beogradskom nivou pomalo odgovorna „Ana iz Jarkova“.

„Vučić treba da se sastaje sa svim političkim činiocima u našoj zemlji. To je odgovorno ponašanje. Zato je slogan i bio ‘Mir. Stabilnost. Vučić’. Nisu bili politički činioci, sad su ušli u parlament i sad jesu politički činioci, a pogotovo su u Beogradu politički činioci“, rekao je Jugović, odgovarajući na pitanje da li bi Vučić trebalo da se sretne sa Draganom Đilasom, kako bi razgovarali o ponavljanju beogradskih izbora.

On je naveo da njemu ponekad deluje da Đilas radi za Vučića, piše Nova.rs.

„Kandidovanjem Zdravka Ponoša ja sam u jednom trenutku zatekao sebe u razmišljanjima da je Đilas naš igrač. Međutim, to zaista nije tako, ali je par puta bio korisna budala za našu stvar. To govori koliko je on više biznismen, a manje političar“, rekao je Jugović, dodajući da Đilas nema talenat za politiku.

On je rekao da je Đilas kandidovao Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, izborni proces još nije završen, a Ponoš je napustio svoju stranku.

„Zamislite da je on predsednik Srbije“, naveo je Jugović.

On je izjavio da je SPS doneo odluku da podrži Aleksandra Vučića, te da je Dačić išao u kampanju kao budući premijer.

„Čestitam Ivici Dačiću. Smatram da on treba da bude u igri za premijera. Imate i drugi ton iz SNS. Gospođa Mihajlović kaže jedno, Bratislav Jugović drugu“, naveo je Jugović.

On kaže da je Vučić potvrdio svoj legitimitet, a da rezultat na parlamentarnim izborima nije onakav kakav bi trebalo da bude.

„Odgovorna je pomalo Ana iz Jarkova.  Pomalo je odgovorna i za Beograd. Ona je poverenik. Vi novinari ovih dana ne postavljate pitanje odgovornosti Ane iz Jarkova. Dok je Nebojša Stefanović bio na čelu gradskog odbora u Beogradu protiv sebe je imao Šapića, ne uz sebe. Imao je i Đilasa protiv sebe i daleko bolji rezultat. Nebojša Stefanović ume s ljudima, predivan čovek i predivna energija“, rekao je Jugović.

On je podsetio da je doživeo napad na biračkom mestu, da ga je iz SNS zvao predsednik Vučić, Nebojša Steafnović, još nekoliko ljudi…

„Pozvao me Nebojša Čović, Ivica Dačić i armija ljudi iz SPS. Zato su i dobili bolji rezultat, jer imaju odnos prema čoveku. Gradonačelnik Čačka je stavio sina na poslaničku listu SNS i prvoborcima SNS se ne javlja na telefon. I šta očekuje, da će da prođe na izborima kao pre četiri godine“, naveo je Jugović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari