Brnabić: Vladeta Janković Đilasov paravan za gradonačelnika 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je zabrinuta za bezbednost predsednika Srbije, ali da je sigurna da će mu ova situacija „dati dodatnu motivaciju da se bori jače nego ikada“

Ona je u intervjuu za list „Alo“ rekla da se ne plaši za sopstvenu bezbednost i da „svi oni koji targetiraju Srbiju, nažalost, targetiraju Aleksandra Vučića“.

„To je jedina istina. Volela bih da je drugačije – da mogu ja, ili svi mi u Srpskoj naprednoj stranci, a verujem i mnogo ljudi van stranke – da mu više pomognemo i da ga više zaštitimo. Zasad, međutim, jedini fokus svakoga ko želi Srbiji zlo i nestabilnost je na predsedniku Vučiću“, rekla je Brnabić.

Govoreći o izborima i Vladeti Jankoviću kao kandidatu koga opozicija okupljena oko Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke vidi kao budućeg gradonačelnika Beograda, Brnabić je rekla da misli da „on nije Đilasov kandidat za gradonačelnika, već Đilasov paravan za gradonačelnika“ i da se predsednik SSP Dragan Đilas krije iza Jankovića.

Brnabić je rekla kako veruje u kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića i u SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari