Izborni štab naprednjaka: Vučić i SNS dobili naviše glasova Užičana 1Sedište SNS u Užicu/ Foto: Nenad Kovačević/ Danas

Prema podacima sa svih 88 biračkih mesta u Užicu, koje je obradio izborni štab naprednjaka, Aleksandar Vučić, lista koji je on predvodio na parlamentarnim izborima, kao i odbornička lista koalicije oko SNS u Sevojnu, dobili su podršku najvećeg broja građana.

Izlaznost u Užicu, prema podacima njihovog štaba, bila je čak 64,05 odsto, što je znatno više, nego pre dve godine, kada je bila 47,8 odsto.

Na predsedničkim izborima, rečeno je Danasu u štabu naprednjaka, Aleksandar Vučić je dobio 54,5, a poslanička lista koju on predvodi 41,6 odsto glasova Užičana.

Odbornička lista koalicije oko naprednjaka na današnjim redovnim lokalnim izborima u Sevojnu je dobila podršku od 47 odsto.

„Aleksandar Vučić je, na predsedničkim izborima u Užicu, dobio 22. 283 glasa, što je 2.770 više, nego na predsednčkim izborima 2017. godine“, rečeno je Danasu u štabu naprednjaka.

U tom štabu tvrde da nemaju podatke o izbornim rezultatima drugih predsedničkih kandidata, parlamentarnih lista i učesnika lokalnih izbora u Sevojnu.

Izborne komisije se ne oglašavaju

Izborne komisije u Užicu i Gradskoj opštini Sevojno, do ovog trenutka, nisu se oglasile o preliminarnim izbornim rezultatima i pretpostavka je će ih objaviti ujutro.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari