Jagodinska opozicija zadovoljna izlaznošću 1Foto: B. Đ.

Biračka mesta su zatvorena, a predstavnici koalicije Ujedinjena Srbija izražavaju zadovoljstvo, jer je, kako kažu, izlaznost velika.

Iz jagodinskog gradskog odbora Stranke slobode i pravde poručuju da su za sada zadovoljni kako je sve proteklo.

„Raduje nas daleko veća izlaznost birača nego na prethodnim izborima i zato očekujemo dobar rezultat u korist opozicije“, rekla je za Danas Katarina Jokić, predsednica GrO SSP-a.

Ipak, ističe da je bilo nepravilnosti u toku izbornog procesa, a još prigovora Gradskoj izbornoj komisiji očekuje sada, nakon zatvaranja birališta.

„Branićemo svaki glas svim zakonskim sredstvima, a ako institucije i ovog puta zataje, branićemo izbornu volju građana i na ulicama“, dodala je naša sagovornica.

Iz Ujedinjene Srbije veruju da opozicione stranke sada imaju šanse za daleko bolje rezultate u odnosu na ranije izborne cikluse.

„Velika izlaznost je dobar znak, posebno u Jagodini, gde su mediji zatvoreni za opoziciju, a građani godinama strahovali zbog ucena koje je vlast vršila. Uglavnom smo zadovoljni današnjim danom, mada smo imali određeni broj prigovora i do kraja ćemo pratiti sve što se tiče regularnosti i brojanja glasova“, rekao je Petar Jovanović, predsednik GrO Demokratske stranke.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari