Lider Oslobođenja o razlozima za predsedničku kandidaturu: Vučić prešao crvenu liniju 1Mlađan Đorđević, foto: Oslobođenje

“Cilj moje predsedničke kandidature jeste da se probije medijska blokada i ukaže narodu Srbije da je Aleksandar Vučić izdajnik, koji je glasao za osudu Rusije u Ujedinjenim nacijama. Time je prešao crvenu liniju ugrožavanja srpskih nacionalnih interesa na Kosmetu, u Republici Srpskoj i svugde gde ima Srba. Kao što vidimo, uskoro priprema i sankcije Rusiji”, kaže za Danas Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, objašnjavajući šta su razlozi zbog kojih je odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Lider Oslobođenja kaže za Danas da je Ruska federacija bila jedina garancija očuvanja suvereniteta Srbije na Kosovu i Metohiji i garant očuvanja Republike Srpske.

“Vučić sada ulazi u otvoreno neprijateljstvo sa Moskvom. Srpski narod je protiv toga. Srpski narod je za bratstvo sa Rusijom. Zato mi sutra idemo u RIK”, ističe Đorđević za Danas.

On je, da podsetimo tvrdio do nedavno da se mafija ne pobeđuje na izborima i da u ovome što se zovu izbori neće učestvovati.

Tvrdio je i da nema razumevanja za one koji će izaći jer time daju legitimitet i pomažu izdaju i pljačku Srbije.

“Smatramo da svakim davanjem legitimiteta častimo mafiju, jer na vlasti je mafija koja je zarobila Srbiju“ rekao je Đorđević, pre nešto više od mesec dana ,navodeći i da ne veruje u istraživanja javnog mnjenja, jer se tamo opozicijom smatraju svi koji nisu u koaliciji sa Vučićem, a to nije tačno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari