Majdanpek: Za predstojeće lokalne izbore potvrđena i lista Dveri 1Foto: G. Tončev Vasilić/SZC

Na predstojećim lokalnim izborima u Majdanpeku učestvovaće i Srpski pokret Dveri čiju je listu kandidata za odbornike potvrdila Opštinska izborna komisija. Ovo je četvrta potvrđena izborna lista za lokalne izbore koji će biti održani 3. aprila.

Na izbornoj listi Srpski pokret Dveri – Srcem za Majdanpek je deset kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu koji inače broji 31 odbornika. Prvi na listi je penzioner Dragan Manojlović koji je bio odbornik u prethodnom sazivu Skupštine opštine Majdanpek.

-U protekle tri godine odbornici Dveri su na više od 30 sednica Skupštine opštine Majdanpek bili jedina odbornička grupa koja je zastupala interese građana i time opravdala poverenje koje je dobila na prethodnim izborima. Očekujemo da dobijemo poverenje građana i na predstojećim izborima i nastavimo da se borimo i zastupamo interese građana – rekao nam je Dragan Manojlović.

U dosadašnjem sazivu opštinske Skupštine Dveri su imale četiri odbornika i njihov udeo u ukupnom broju odbornika bio je 12,9 odsto.

Na izbornoj listi Srpski pokret Dveri – Srcem za Majdanpek kandidati za odbornike su radnici, inženjeri, penzioneri i studenti.

Opštinska izborna komisija do sada je potvrdila četiri izborne liste – “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, “Ivica Dačić – Premijer Srbije”, “Može i drugačije” i “Srpski pokret Dveri – Srcem za Majdanpek”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari