Od sutra počinje prikupljanje potpisa za Ponoševu kandidaturu u Kragujevcu 1Foto: GrO NS Kragujevac

Koalicija koju čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka u Kragujevcu tokom naredna dva dana najavljuju prikupljanje potpisa podrške za predsedničku kandidaturu generala u penziji, gospodina Zdravka Ponoša.

Građani podršku mogu dati u prostorijama Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u ulici Branka Radičevića 18A/4 u četvrtak (3. marta) u periodu od 10 do 20 časova.

Gradski odbor Narodne stranke koji se nalazi u TPC Radnički, 3. sprat, lokal 5 prikupljanje potpisa obaviće istog dana (3.mart), takođe u period od 10 do 20 časova, dok će Demokratska stranka koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra 118/1 građane koji žele da daju podršku kandidaturi dočekati u petak (4. mart) u period od 10 do 22 časa.

– Pozivamo građane da daju potpis podrške kandidatu koji pretenduje da bude predsednik države, ne predsednik svoje stranke. Želimo da 3. aprila zajedno sa građanima izborimo pravo da Srbija ima državnika sa Ustavom u svojim rukama, ne uzurpatora vlasti, poziva Kragujevčane Nikolina Mitić, koordinator za medije kragujevačke Koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari